« 1 2 »
Autor Zpráva
donty18
Profil *
Pěkný den,

Vážení profesionálové už jsem trochu na prážky můžete mi prosím sdělit proč mi toto menu stále skáče dolů, zde je kód, počítal jsem divy ok, příkazy ok, zarovnání textu ok, proboha proč to furd neunguje jen koukněte: www.svisti.cz moc díky

<?php } ?> <?php if ($kam!="body") { ?><div id="sidebar">

<ul> <div style="text-align: left">  
<li><a href="/">Úvod</a></li>  
<li><a href="?kam=oddil">Naše oddíly a kroužky</a></li>  
<li><a href="?kam=clenove2">Vedení střediska Svišti</a></li>
<li><a href="?kam=historie">Historie střediska</a></li>  
<li><a href="?kam=2010">Foto galerie</a></li>   
<li><a href="?kam=aktualne">Aktuálně ze střediska</a></li>
<li><a href="?kam=ubytovani">Ubytování u Svišťů</a></li>
<li><a href="letacek1.pdf" target="_TOP">Přidej se ke Svišťům :-)</a></li>
<li><a href="prihlaska.pdf" target="_TOP">Přihláška do Svišťů a do kroužku</a></li>
<li><a href="?kam=pomoc"><IMG src="pomoc.jpg"></a></li>
<li><a href="?kam=akce10">Připravované akce 2010</a></li>
<li><a href="gbook/index.php" target="TOP">Sviští pokec :-)</a></li>    
<li><a href="?kam=sponzori10">Naši partneři a sponzoři</a></li> 
<li><a href="?kam=tabor10"><IMG src="tab2.gif"></a></li> 
<li><a href="?kam=misto">Kde nás najdete</a></li> 
<li><a href="?kam=kontakt">Kontakt</a></li> 
<li><a href="?kam=odkazy">Odkazy</a></li>
</ul>

</div>
</div><!-- sidebar konec -->

Moderátor Joker: Vkládej prosím kódy mezi značky [pre] a [/pre] (stačí kliknout na ).
Titulek „Prosím už šílím: Chyba v menu“ nevystihuje podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší. (aktualizace: Už jsem snad pochopil problém, měním titulek)
xmark
Profil
<div style="text-align: left">
vyhoď nad <ul>. Jednak se ti ty tagy kříží a hlavně <div> v <ul> nemá co dělat.
jenikkozak
Profil
donty18:
A čeho vlastně chceš dosáhnout? Kde nahoře to menu má být?

Edit: Omlouvám se za nesmyslnou otázku, podíval jsem se jen na odkazovanou stránku, kde se to zobrazovalo správně.
panther
Profil
donty18:
na podstránce http://www.svisti.cz/?kam=oddil máš #sidebar uvnitř #contentu. Na ostatních zřejmě též.
Joker
Profil
donty18:
Jako poučení pro případné další dotazy, seznam chyb, které jste v tomhle dotazu udělal:
1. Titulek nepopisuje problém. První část se problému netýká vůbec, druhá je strašně obecná. Tipuji správně, že titulek původně byl „Chyba v menu“, ale zdejší filtr špatných titulků proti němu protestoval?
2. V celém dotazu se věnuje více místa popisování zoufalství z problému, než popisování problému samotného. Třeba mně se napoprvé stalo, že jsem úplně přeskočil ta čtyři slova popisující problém v záplavě té omáčky okolo (Prostě po: Vážení profesionálové už jsem trochu na prážky jsem začal přeskakovat po textu a hledat něco důležitého). Zkuste příště dát to podstatné na začátek, nejvíce místa věnovat popisu problému a pak dosavadním pokusům o řešení. Informace, že to je opravdu velký problém, je druhotná.
3. Odkaz vede na stránku, kde se problém (alespoň u mě) nevyskytuje. Vyskytuje se na jiných podstránkách, což ale z popisu není zřejmé a třeba já si toho všiml až na základě dalších příspěvků ve vlákně. Uveďte odkaz přímo na problémovou stránku, dobré by bylo třeba i: Tady (odkaz) mi to funguje, ale tady (jiný odkaz) nefunguje. Jak to?
donty18
Profil *
1. ano protestoval máš pravdu, proto jsem změnil nadpis jak jsem změnil...
2. Ano omlouvám se, jinak jak kliknete na naše stránky vše je ok, ale když kliknete na podstránky hned menu uspočí dolů ikdyž tak je příkaz body ?kam=
3. ok vše jsem již napal v předchózím odkazu

Co se týče chyby, index je v php, ostatní podstránky jsou v .txt, funkce ?kam= funguje ok tedy se mění text, ale proč vždy menu uskočí dolů.... chybí tam nějaký příkaz nebo co?
donty18
Profil *
xmark:
ok změněno.....
Donty18
Profil *
Takže nikdo nemá další nápady či rady jak to opravid ? :-(
panther
Profil
Donty18:
ani já jsem se netrefil v [#4]?
Petr180
Profil *
Při prvním pohledu je zřejmé, že posun menu dolů způsobují 2 chyby:
1. Neuzavřené divy (zejména div id='container'), takže menu je uvnitř bloku container a nemůže tedy být vykresleno vedle něj.
2. Šířka bloku content ve stylopisu - doporučuji zmenšit alespoň o 5 px. Plovoucí bloky se vykreslují vedle sebe jenom tehdy, když se vedle sebe skutečně vejdou. (Vzhledem k pevné šířce bloku container.) Pokud součet šířek plovoucích bloků je roven fixní šiřce nadřazeného bloku, prohlížeč to většinou vyhodnotí tak, že se vedle sebe nevejdou.
Doporučuji pro testování bloku content definovat rámeček (např. #f00 1px solid), aby bylo vidět, co je jeho obsahem. a kde jsou jeho hranice. Pak se Vám jistě podaří za několik minut problém odstranit.
Petr180
Profil *
Petr180:
Oprava: ve větě ..takže menu je uvnitř bloku... patří content
Petr ZZZ
Profil
Donty18:

Tipnul bych si, že v menu je nějaká položka příliš široká. Pak se nevejde do šířky sloupce, pro menu vyhrazeného, a celé menu se posune dolů (tam už se vejde). Zkus si třeba na stránce http://www.svisti.cz/?kam=clenove2 doplnit do obrázku v menu:
<IMG src="pomoc.jpg" width="10" height="10" >
a také do obrázku <IMG src="tab2.gif" width="10" height="10">

Oba obrázky teď budou nečitelně mrňavé, ale zjistíš tak, zda jsou zdrojem problému. Pokud ano, musíš je udělat o něco menší, nebo zvětšit šířku sloupce, ve kterém má menu být. Podobné problémy může způsobovat taky příliš dlouhé slovo; to se dá řešit pomocí entity &shy;, která dlouhé slovo v případě potřeby rozdělí.
Donty18
Profil *
Děkuji za rady, ale se šírkou bloku to není, já pako jsem něco upravoval, a vymazal jsem nějaký příkaz co tam měl zůstat a neměl jsem zálohu, já vím pako a od té doby to dělá....
Donty18
Profil *
TOTO JE CELÝ KÓD:

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="cs" lang="cs"><head>
<title>Svišti.cz</title>
<meta name="description" content="Organizovani volneho casu deti - poradaní letnich taboru, vyletu apod." />
<meta name="copyright" content="Turisticke stredisko Svisti"/>
<meta name="robots" content="index, follow" />¨
<meta name="generator" content="Joomla! 1.5 - Open Source Content Management" />
<meta name="title" content="svisti">
<meta name="description" content="">
<meta name="keywords" content="svisti,stredisko svisti, turisticke stredisko svisti">
<meta name="revisit-after" content="3 days">
<meta name="author" content="Aleš Hořčica">
<meta http-equiv="imagetoolbar" content="false">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">


<style type="text/css" media="screen">
@import url( style.css );
</style>

<link rel="shortcut icon" href="i/favicon.ico" type="image/x-icon">
<link rel="icon" href="i/favicona.gif" type="image/gif"> </head>
<body><div id="container">
<a href="/" title="Jdi na hlavní stránku Svišti.cz"><div id="foto"><h1>Svišti.cz</h1></div></a>
<div id="content">
<?php
if ($kam AND $kam!="body") {
$tv = file_get_contents('http://www.svisti.cz/'.$kam.'.txt');
$tv=iconv("CP1250", "UTF-8", $tv);
function t2p($text) { static $ct = array (
'<p'=>'<span','</p'=>'</span','width="100%"'=>'width="420"',
'&nbsp;'=>' ','<TITLE>'=>'<h4>','</TITLE>'=>'</h4><p>'
); $text = strtr($text, $ct); return $text;
}

$tv=strip_tags(t2p($tv),'<a><b><center><font><div><u><img><br><h1><h4><li><STRONG><hr><p><table><td><tr><th><TBODY><skript>');
echo $tv."</p>";

} elseif ($kam=="body") {
$tv = file_get_contents('http://www.svisti.cz/'.$kam.'.html');
$tv=iconv("CP1250", "UTF-8", $tv);
function t2p($text) { static $ct = array (
'<p'=>'<span','</p'=>'</span','width="100%"'=>'width="420"',
'&nbsp;'=>' ','<TITLE>'=>'<h4>','</TITLE>'=>'</h4><p>'
); $text = strtr($text, $ct); return $text;
}

$tv=strip_tags(t2p($tv),'<a><b><center><div><u><img><br><h1><h4><hr><STRONG><font><li><p><table><td><TBODY><tr><th>');
echo $tv."</p><p><a href=\"/\">Zpět na úvodní stránku</a></p>";
} else {
?>

<div style="text-align: justify"><br><br>
<span style='font-size:11.5pt;mso-bidi-font-size:11.5pt'>
<p>Vítám Vás na stránkách turistického střediska Svišti - Český Těšín (oficiálním názvem Asociace TOM ČR, TOM 20603 Svišti). <BR>
Našim hlavním cílem je výchovně vzdělávat děti a mládež, dále pak pořádání letních táborů, víkendových výletů či jiných volno-časových aktivit. Samozřejmostí
jsou i pravidelné oddílové schůzky či kroužky, kde hrajeme nejrůznější zábavné hry, soutěže a učíme se zálesáctví, ekologii a turistice.<BR>
Těmito stránkami chceme dále ukázat, co děláme a případně navázat nové kontakty s dalšími oddíly. :-)</div>
<CENTER>
<div align="right">
Aleš Hořčica - Ali</span><BR>
Statutární zástupce</div><BR>
<BR>
<IMG SRC="5.gif">&nbsp;&nbsp;&nbsp;
<IMG SRC="veverka1.gif">&nbsp;&nbsp;&nbsp;
<IMG SRC="5.gif">
</CENTER><BR><BR><CENTER>
<U>Poslední aktualizace:</U> 16.8.2010<BR><BR>
<IMG SRC="kct.jpg">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;

<BR>
<A HREF="http://www.a-tom.cz/" target="TOP">www.a-tom.cz</A>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<BR>
<A HREF="http://www.kct.cz/" target="TOP">www.kct.cz</A>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<BR><BR>
<a HREF="http://www.toplist.cz/stat/140823">
</div> <!-- content konec -->

<?php } ?> <?php if ($kam!="body") { ?><div id="sidebar">

<div style="text-align: left"> <ul>
<li><a href="/">Úvod</a></li>
<li><a href="?kam=oddil">Naše oddíly a kroužky</a></li>
<li><a href="?kam=clenove2">Vedení střediska Svišti</a></li>
<li><a href="?kam=historie">Historie střediska</a></li>
<li><a href="?kam=2010">Foto galerie</a></li>
<li><a href="?kam=aktualne">Aktuálně ze střediska</a></li>
<li><a href="?kam=ubytovani">Ubytování u Svišťů</a></li>
<li><a href="letacek1.pdf" target="_TOP">Přidej se ke Svišťům :-)</a></li>
<li><a href="prihlaska.pdf" target="_TOP">Přihláška do Svišťů a do kroužku</a></li>
<li><a href="?kam=pomoc"><IMG src="pomoc.jpg"></a></li>
<li><a href="?kam=akce10">Připravované akce 2010</a></li>
<li><a href="gbook/index.php" target="TOP">Sviští pokec :-)</a></li>
<li><a href="?kam=sponzori10">Naši partneři a sponzoři</a></li>
<li><a href="?kam=tabor10"><IMG src="tab2.gif"></a></li>
<li><a href="?kam=misto">Kde nás najdete</a></li>
<li><a href="?kam=kontakt">Kontakt</a></li>
<li><a href="?kam=odkazy">Odkazy</a></li>
</ul>
<a href="http://www.toplist.cz/stat/140823"><script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
document.write('<img src="http://toplist.cz/dot.asp?id=140823&http='+escape(document.referrer)+'&t='+escape(document.title)+
'&wi='+escape(window.screen.width)+'&he='+escape(window.screen.height)+'&cd='+escape(window.screen.colorDepth)+'" width="1" height="1" border=0 alt="TOPlist" />');
//--></script><noscript><img src="http://toplist.cz/dot.asp?id=140823" border="0"
alt="TOPlist" width="1" height="1" /></noscript></a>
</div>
</div><!-- sidebar konec --><CENTER>



<?php } ?> <div id="footer">




<p>TS Svišti (Asociace TOM ČR, TOM 20603 Svišti)
&nbsp;&nbsp;|&nbsp;&nbsp; Obsah &copy; 2001-2010 <a href="/">Svišti.cz</a> &nbsp;&nbsp;|&nbsp;&nbsp; IČ: 75152584
</p>
</div></body></html>
Petr ZZZ
Profil
Donty18:
Vyzkoušel jsi to s tou šířkou obrázku, jak jsem psal v [#12]?
Donty18
Profil *
Petr ZZZ

tak jsem to zkoušel a nic, já si myslím že jsem vymazal nějaký příkaz, který nařizuje, jak kliknete na menu, že má zůstat na místě, otázka co to je za funkci.....
panther
Profil
Donty18:
otázka co to je za funkci.
žádná taková funkce neexistuje, tohle je záležitost CSS.

Tak znovu, potřetí a naposledy. Na úvodní stránce máš #sidebar (obsahuje menu) mimo #content. Na podstránkách máš #sidebat uvnitř #contentu.
Donty18
Profil *
panther:

asi jsem blbý ale co mám přepsat, jinak pokud myslíš že mám přepsat pod stránky tak všechny pod stránky jsou .txt jen index je .php
panther
Profil
Donty18:
ten texťák includuješ na špatném místě, toť vše (případně, jestli máš #content i #sidebar v tom texťáku, tak to stačí jen přepsat).
Donty18
Profil *
V textáku nic není, takže nemůžu nic přepisovat....
Donty18
Profil *
Např. ukázka podstránky kontakty jen holý text s příkazy bez sidebaru či contentu.

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML>
<HEAD>
<BODY>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<TITLE>TS Svišti - Kontakty</TITLE>
</HEAD>
<BR>



<CENTER>
<B><h1><U>Provozní doba na ul.Hlavní třída 3<BR>(Sviští klubovny)</h1></U></B><BR>

<B><U>Po:</U></B> 9:00-11:30; &nbsp;&nbsp;&nbsp;12:30-18:00 <BR>
<B><U>Út:</U></B> 9:00-11:30; &nbsp;&nbsp;&nbsp;12:30-18:00 <BR>
<B><U>St:</U></B> 9:00-11:30; &nbsp;&nbsp;&nbsp;12:30-18:00 <BR>
<B><U>Čt:</U></B> 9:00-11:30; &nbsp;&nbsp;&nbsp;12:30-18:00 <BR>
<B><U>Pá:</U></B> 9:00-11:30; &nbsp;&nbsp;&nbsp;12:30-18:00 <BR><BR>
<HR>
<a href="mailto:stredisko.svisti@seznam.cz">TS Svišti</a><br>
(Společný střediskový email)<br><br><br>


<B><h1><U>- Vedení tur.střediska Svišti -</h1></U></B></FONT>
<BR>

<CENTER>
<a href="mailto:ales.horcica@seznam.cz">Aleš Hořčica - Ali</a><br>
<b>Statutární zástupce</b><br>ICQ: 417-964-864
<a href="http://www.icq.com/whitepages/cmd.php?uin=417964864&action=message">
<img src="http://web.icq.com/whitepages/online?icq=417964864&img=5" border="0"></a><BR>
Mobil: 732 504 312<BR><BR>

<a href="mailto:eva.minizoo@seznam.cz">Eva Hořčicová - Evik</a><br>
<b>Zástupce</b><br>ICQ: 212-934-896
<a href="http://www.icq.com/whitepages/cmd.php?uin=212934896&action=message">
<img src="http://web.icq.com/whitepages/online?icq=212934896&img=5" border="0"></a><BR>
Mobil: 732 436 476<BR><BR>

<a href="mailto:j.compel@seznam.cz">Jan Compeľ - Hanys</a><br>
<b>Zástupce</b><br>ICQ: 386-914-618
<a href="http://www.icq.com/whitepages/cmd.php?uin=386914618&action=message">
<img src="http://web.icq.com/whitepages/online?icq=386914618&img=5" border="0"></a><BR>
Mobil: 721 943 469<BR><BR>


<HR>
<U><h1>A D R E S A:</U></h1><BR>
Asociace TOM ČR<BR>
TOM 20603 Svišti<BR>
Úvoz 11 (vedení org. - jen pošta)<BR>
Český Těšín<BR>
737 01<BR><BR>

Asociace TOM ČR<BR>
TOM 20603 Svišti<BR>
Hlavní třída 3 (Sviští klubovny)<BR>
Český Těšín<BR>
737 01<BR><BR>

<B><U>IČ:</U></B> 75152584<BR><BR>
<B><U>Bank.účet:</U></B> 1666792379/0800 (Česká spořitelna)<BR><BR>
</CENTER><BR></h1>



</HTML>
panther
Profil
Donty18:
Např. ukázka podstránky kontakty jen holý text s příkazy bez sidebaru či contentu.
... která je, jak je vidno, k ničemu, když neobsahuje inkriminované prvky, že?
Donty18
Profil *
no, takže chyba budu určite v indexu.php
Donty18
Profil *
pokud to zašlu příslušné soubory na email...
Donty18
Profil *
index.php, style.css apod.
panther
Profil
Donty18:
na email...
děkuji, nemám zájem. Styly jsou nepodstatné, stačí index.php. Můžeš zkopírovat sem (a zbytečnosti typu <head> rovnou odmaž).
Donty18
Profil *
<style type="text/css" media="screen">
@import url( style.css );
</style>

<link rel="shortcut icon" href="i/favicon.ico" type="image/x-icon">
<link rel="icon" href="i/favicona.gif" type="image/gif"> </head>
<body>


<div id="container">
<a href="/" title="Jdi na hlavní stránku Svišti.cz"><div id="foto"><h1>Svišti.cz</h1></div></a>


<div id="content">
<?php
if ($kam AND $kam!="body") {
$tv = file_get_contents('http://www.svisti.cz/'.$kam.'.txt');
$tv=iconv("CP1250", "UTF-8", $tv);
function t2p($text) { static $ct = array (
'<p'=>'<span','</p'=>'</span','width="100%"'=>'width="420"',
'&nbsp;'=>' ','<TITLE>'=>'<h4>','</TITLE>'=>'</h4><p>'
); $text = strtr($text, $ct); return $text;
}

$tv=strip_tags(t2p($tv),'<a><b><center><font><div><u><img><br><h1><h4><li><STRONG><hr><p><table><td><tr><th><TBODY><skript>');
echo $tv."</p>";

} elseif ($kam=="body") {
$tv = file_get_contents('http://www.svisti.cz/'.$kam.'.html');
$tv=iconv("CP1250", "UTF-8", $tv);
function t2p($text) { static $ct = array (
'<p'=>'<span','</p'=>'</span','width="100%"'=>'width="420"',
'&nbsp;'=>' ','<TITLE>'=>'<h4>','</TITLE>'=>'</h4><p>'
); $text = strtr($text, $ct); return $text;
}

$tv=strip_tags(t2p($tv),'<a><b><center><div><u><img><br><h1><h4><hr><STRONG><font><li><p><table><td><TBODY><tr><th>');
echo $tv."</p><p><a href=\"/\">Zpět na úvodní stránku</a></p>";
} else {
?>

<div style="text-align: justify">
<span style='font-size:11.5pt;mso-bidi-font-size:11.5pt'>
<h4>Vítejte</h4><p>Vítám Vás na stránkách turistického střediska Svišti - Český Těšín (oficiálním názvem Asociace TOM ČR, TOM 20603 Svišti). <BR>
Našim hlavním cílem je výchovně vzdělávat děti a mládež, dále pak pořádání letních táborů, víkendových výletů či jiných volno-časových aktivit. Samozřejmostí
jsou i pravidelné oddílové schůzky či kroužky, kde hrajeme nejrůznější zábavné hry, soutěže a učíme se zálesáctví, ekologii a turistice.<BR>
Těmito stránkami chceme dále ukázat, co děláme a případně navázat nové kontakty s dalšími oddíly. :-)</div>
<CENTER>
<div align="right">
Aleš Hořčica - Ali</span><BR>
Statutární zástupce</div></span><BR>
<bR>
<IMG src="5.gif">&nbsp;&nbsp;&nbsp;
<IMG src="veverka1.gif">&nbsp;&nbsp;&nbsp;
<IMG src="5.gif">
</CENTER><BR><BR><CENTER>
<U>Poslední aktualizace:</U> 20.8.2010<BR><BR><BR>
</div> <!-- content konec -->

<?php } ?> <?php if ($kam!="body") { ?><div id="sidebar">

<div style="text-align: left"> <ul>
<li><a href="/">Úvod</a></li>
<li><a href="?kam=oddil">Naše oddíly a kroužky</a></li>
<li><a href="?kam=clenove2">Vedení střediska Svišti</a></li>
<li><a href="?kam=historie">Historie střediska</a></li>
<li><a href="?kam=2010">Foto galerie</a></li>
<li><a href="?kam=aktualne">Aktuálně ze střediska</a></li>
<li><a href="letacek1.pdf" target="_TOP">Přidej se ke Svišťům :-)</a></li>
<li><a href="prihlaska.pdf" target="_TOP">Přihláška do Svišťů a do kroužků 2010/2011</a></li>
<li><a href="?kam=pomoc"><IMG src="pomoc.jpg"></a></li>
<li><a href="?kam=akce10">Připravované akce 2010</a></li>
<li><a href="gbook/index.php" target="TOP">Sviští pokec :-)</a></li>
<li><a href="?kam=sponzori">Naši partneři a sponzoři</a></li>
<li><a href="?kam=tabor10"><IMG src="tab2.gif"></a></li>
<li><a href="?kam=misto">Kde nás najdete</a></li>
<li><a href="?kam=kontakt">Kontakt</a></li>
<li><a href="?kam=odkazy">Odkazy</a></li></ul>
<BR>
<div style="text-align: center"> <img src="kct.jpg">
&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
<BR>
<A HREF="http://www.a-tom.cz/" target="TOP">www.a-tom.cz</A>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<BR>
<A HREF="http://www.kct.cz/" target="TOP">www.kct.cz</A>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;<BR><BR>
<a href="http://www.toplist.cz/stat/140823"><script language="JavaScript" type="text/javascript">
<!--
document.write ('<img src="http://toplist.cz/count.asp?id=140823&logo=mc&http='+escape(document.referrer)+'&wi='+escape(window.screen.width)+'&he='+escape(window.screen.height)+'&cd='+escape(window.screen.colorDepth)+'&t='+escape(document.title)+'" width="88" height="60" border=0 alt="TOPlist" />');
//--></script><noscript><img src="http://toplist.cz/count.asp?id=140823&logo=mc" border="0"
alt="TOPlist" width="88" height="60" /></noscript></a>
</div></div>




<div id="panel_fotky">

</CENTER><hr> </div>
</div> <!-- sidebar konec --><CENTER>
<?php } ?> <div id="footer">


<p>TS Svišti (Asociace TOM ČR, TOM 20603 Svišti)
&nbsp;&nbsp;|&nbsp;&nbsp; Obsah &copy; 2001-2009 <a href="/">Svišti.cz</a> &nbsp;&nbsp;|&nbsp;&nbsp; IČ: 75152584
</p>
</div>
panther
Profil
Donty18:
problém je na 58. řádku, kde uzavíráš #content (ale pouze na HP, to je ta else větev, která končí o dva řádky níž). Na HP se tedy #content uzavře, na podstránkách ne.

Přeuň tu koncovou značku až za tu else větev, ř. 60 tak bude následující:
<?php } ?> </div> <?php if ($kam!="body") { ?><div id="sidebar">
Donty18
Profil *
hurá ono to funguje !!!! super super super, jsi borec !!! moc moc moc děkuji !!!!!
Donty18
Profil *
pokd by jsi někdy chtěl na dovolenou, tak mi napiš dám ti extra slevu !!!
« 1 2 »

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0