Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Viktor 36 Profil |
Ahojte,
Kodujem si nieco na web cez file_get_contents ale dava to error. <?php $yew = file_get_contents('http://services.runescape.com/m=itemdb_rs/viewitem.ws?obj=1515'); echo $yew; ?> Error je : Proxy Error The proxy server received an invalid response from an upstream server. The proxy server could not handle the request GET /rs/yew.php. Reason: Error reading from remote server |
||
dehtak Profil |
#2 · Zasláno: 25. 8. 2010, 15:47:50 · Upravil/a: dehtak
nektery servry maji kvuli bezpecnosti zakazane nacitani obsahu z jinych servru. Proto to vyhazuje chybu
|
||
Darker Profil |
#3 · Zasláno: 25. 8. 2010, 16:06:26
Ale takhle by to stejne nejspis nefungovalo... Rekl bych ze na cilove adrese jsou relativne odkazovane css styly a obrazky, takze bys dostal pekny mismas.
Omlouvam se za chybici diakritiku, jsem na ciste anglickem PC |
||
DoubleThink Profil * |
#4 · Zasláno: 25. 8. 2010, 17:01:56
Viktor 36:
„nektery servry maji kvuli bezpecnosti zakazane nacitani obsahu z jinych servru“ Což ale nebude tento případ, u mě to funguje bez problémů. Leda, že by IP Viktora 36 zabanovali přímo selektivně. |
||
dehtak Profil |
me to treba na localhostu funguje ale kdyz bych ten script poslal nekam na hosting, tak uz to nebude fungovat
Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: URL file-access is disabled in the server configuration in /home/www/html/test.php on line 4 Warning: file_get_contents(http://google.com) [function.file-get-contents]: failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/www/html/test.php on line 4 |
||
DoubleThink Profil * |
#6 · Zasláno: 25. 8. 2010, 17:07:33
Což je zjevně jiný problém, než má Viktor 36.
|
||
Viktor 36 Profil |
#7 · Zasláno: 26. 8. 2010, 16:59:46 · Upravil/a: Viktor 36
:D ďakujem za rady :D skúsim to na localhoste...možno to pôjde... iné stránky mi chce načítať ale túto nie...a poznám stránky, ktoré z toho čítajú a ide im to :D tak neviem
EDIT : Na localhost mi to tiež ide... :D tak to bude tým serverom :D a môžete mi niekto pomôcť s tým aby mi načítalo iba text?? :D :D :D |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0