« 1 2
Autor Zpráva
tiso
Profil
Duchaplny: dá.
Duchaplny
Profil
tiso: a povieš mi aj ako ?
tiso
Profil
Duchaplny: povedal som. Počul si? Alebo mám viacej kričať?
Duchaplny
Profil
tiso: asi nerozumiem tvojmu humoru..
Duchaplny
Profil
mohol by mi niekto poradiť ako prepísať následný kód:
if (isset($_SESSION["id"])) return true; else return false;

aby som v ňom mohol použiť echo ?
Duchaplny
Profil
nikto ?
Duchaplny
Profil
vyriešené..

vie mi niekto pls povedať, ako sa dá pri refreshi poslať url stránky do MySQL ? je to nejak cez hlavičky (headers) ?
Keeehi
Profil
Duchaplny:
To jak jsi to napsal určitě nejde, ale jinak nevím co vlastně chceš udělat. Vyjadřuj se prosím lépe.
Duchaplny
Profil
Keeehi: no chcem ukladať URL do MySQL.. zakaždým, keď sa načíta stránka, t.j. buď pri prechode na nejakú stránku abo refreshi sa URL uloží do MySQL, do stĺpca "link"..
Keeehi
Profil
Duchaplny:
Kde je problém?
Duchaplny
Profil
Keeehi:
sry som trochu ztrhaný.. v poslednej dobe som v jednom kole a zabudol som, že som to tu už raz riešil. Malo by to v prípade prihláseného užívateľa uložiť url do MySQL stĺpca link pri každom novom načítaní stránky. Už som dal dokopy script:
<?
$url="http://".mysql_real_escape_string($_SERVER['SERVER_NAME'].$_SERVER['REQUEST_URI']);

  if (isset($_SESSION["id"]))
     {
      mysql_query("update users set link='$url' where id='".$_SESSION["id"]."';",$GLOBALS["result"]);
     }
else {echo "Musíte byť prihlásený".".";}
?>

už sa len chcem spýtať, je to bezpečné ?
« 1 2

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: