Autor Zpráva
Debo
Profil *
Ahoj potřeboval bych nějakou funkci nebo metodu která vytáhne obsah stránky ať už i s html nebo bez to je jedno. jde mi hlavně o text na webové stránce ke které budu přistupovat přes odkaz. Našel jsem
$kod = file_get_contents($_POST["stranka"]);

ale to mě velice blbne takže bych potřeboval něco jiného. Předem vám děkuji za pomoc.
Alphard
Profil
Debo:
ale to mě velice blbne
Jak blbne? Mělo by to fungovat.
Mohlo by být třeba zakázané allow_url_fopen.
Debo
Profil *
Vždy to píše nějaká varování typu:
Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: Unable to access www.seznam.cz in /home/free/ic.cz/d/debo/PHP/index.php on line 3

Warning: file_get_contents(www.seznam.cz) [function.file-get-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /home/free/ic.cz/d/debo/PHP/index.php on line 3

Dá se ten allow_url_fopen nějak povolit přes PHP?
Radovan789
Profil *
file_get_contents může načítat pouze web ve kterém je tahle funkce spuštěna. Takže:

file_get_contents("http://www.seznam.cz"); //ti nepojede
file_get_contents("slozka/soubor.php"); //ti pojede
DJ Miky
Profil
Pokud načítáš vzdálenou stránku, musíš tam uvést i http://.

Radovan789:
To není pravda, pokud je povoleno allow_url_fopen.
Radovan789
Profil *
DJ Miky:
Aha máš pravdu.
Debo
Profil *
Dá se to allow_url_fopen povolit v php pro seznam z mé stránky nebo to musí povolit oni? Potřeboval bych aby to fungovalo vždy. Potřeboval bych obsah jiné stránky. Stačí jen text ne html.
Keeehi
Profil
Debo:
Upravit se to dá v php.ini. K tomu se ale ty jako uživatel na ic.cz nedostaneš.
Alphard
Profil
[#7] Debo
Lze to přenastavit třeba i v .htaccess, záleží, jestli to také není zakázené. Divil bych se, kdyby to na ic.cz nikdo neřešeil. Hledejte.
Debo
Profil *
A nějak jinak by text z nějaké stránky získat nešel když se k tomu php.ini na ic nedostanu?
Davex
Profil
Debo:
Na IC.cz je allow_url_fopen povoleno, takže už nic povolovat nemusíš. První část rady [#5] jsi zkoušel?
Debo
Profil *
No pokud myslíš že tam nemám http:// tak mě to nefunguje ani s ním.
Davex
Profil
Debo:
Tak je chyba někde jinde, protože file_get_contents("http://www.seznam.cz/"); tam funguje.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: