Autor Zpráva
Alan
Profil *
ahoj,chci se zeptat,mám php kod,a v něm table,ale když doněj dám border="1" tak to napíše chybu,
Parse error: syntax error, unexpected T_LNUMBER, expecting ',' or ';' in /home/users/alan/ultimatedrs.mzf.cz/web/vzhledy.php on line 23

ten kod vypadá takto

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en-AU">
<head>
  <meta http-equiv="content-type" content="application/xhtml+xml; charset=UTF-8" />
</head>

<style type="text/css">
h3     {color: black; font-style: italic}
h2     {color: blue; font-style: italic}
h1    {color: green;}
</style>

<?php
$slozka = opendir("Themes/"); //otevření složky
while($obrazek = readdir($slozka))
{
if($obrazek != "." && $obrazek != "..") // odstranění vyrtuálních objektů
{

echo "
<table>
	 <tr>
	     <a href=\"Themes/".$obrazek."\">
	    <H3>$obrazek</H3> 
	     </a>
	 </tr>

	 <td>
		<a href=\"Themes/".$obrazek."\">
	   <img src=\"Themes/".$obrazek."/screen.jpg\" width=\"150px\" height=\"150px\">
		</a>
	 </td>
		
</table>
     ";
}
}
?>
Alan
Profil *
sem zapoměl napsat,
Nevíte čím by tomohlo bejt?
předem díky za odpověd.
panther
Profil
Alan:
uvozovky v uvozovkách musíš escapovat nebo je nahraď apostrofy.
Alan
Profil *
panther:
díky už to je okej:)
Alan
Profil *
ještě mám dotaz,k tomu php co mám nahoře:)
jak by se to dalo udělat,aby,že když tam žádný obrázek nebude,tak aby to automaticky dalo do images/error.jpg
PS: ten skript má dělat toto:
ve složce /theme,najde všechny složky co tam jsou,a vypíše je,v každé složce najde obrázek screen.jpg a dá ho pod ten text.
takže proto chci udělat,aby že když tam nebude ten screen.jpg,takt to automaticky najde obrázev s /images/error.jpg
panther
Profil
Alan:
podmínka a file_exists.
Alan
Profil *
panther:
víš,jsem ještě low takže nevím...mohl bys to trošku upřesnit?
panther
Profil
Alan:
if
file_exists


jsem ještě low takže nevím
jedno, co jsi, vím jistě. Jsi líný hledat.
Alan
Profil *
no,pokud to je ono:
<?php
$filename = '/path/to/foo.txt';

if (file_exists($filename)) {
    print "The file $filename exists";
} else {
    print "The file $filename does not exist";
}
?>

tak jak by se to tam mělo dosadit?:d
<img src=\"Themes/".$obrazek."/screen.jpg\" width=\"150px\" height=\"150px\">
panther
Profil
Alan:
když bude existovat, zobrazíš ho, kdyý ne (else), zobrazíš error.jpg.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: