| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Neas Profil |
#1 · Zasláno: 20. 9. 2010, 17:45:44
Ahoj.
Udělal jsem si stránku v php a čelím jednomu malému problému. Stránku jsem si vytvořil na localhostu a v průběhu vývoje jsem se rozhodl otestovat ji přímo na serveru. Na localhostu vše funguje naprosto v pořádku, ale když stránku dám na server a patřičně přepíšu soubor config.php, který na stránku includuji, místo mojí stránky se mi zobrazí jen čistě bílá stránka bez ničeho. Nevíte někdo, co by to mohlo způsobovat? Děkuji |
||
| Chamurappi Profil |
#2 · Zasláno: 20. 9. 2010, 18:01:57 · Upravil/a: Chamurappi
Reaguji na Nease:
Asi máš někde chybu. Možná by pomohlo, kdybys uvedl nějaké informace, ze kterých by šlo alespoň odhadnout problém. Jediný konkrétní údaj, který zmiňuješ, je jméno souboru — z toho má někdo uhodnout příčinu? |
||
| Neas Profil |
#3 · Zasláno: 20. 9. 2010, 18:11:16
tak jestli pomůže odkaz, tady je.
hosting je klenot.cz na localhostu vše fubguje v pořádku, ani žádné chyby to nehlásí. stránka přestává fungovat, když se ji pokusím načíst na serveru. Rád poskytnu jakékoli informace, které pomůžou tenhle problém vyřešit, ale nevím, jaké by mohly pomoct. |
||
| Chamurappi Profil |
#4 · Zasláno: 20. 9. 2010, 18:13:33
Reaguji na Nease:
Jaké ladicí postupy jsi zkoušel před položením dotazu? Podařilo se ti lokalizovat problematickou část kódu? |
||
| Neas Profil |
#5 · Zasláno: 20. 9. 2010, 18:17:16 · Upravil/a: Neas
Právě že ne. S podobným problémem se setkávám teprve po druhé, přičemž poprvé byl problém v souboru config.php, který jsem tentokrát několikrát kontroloval. Google nepomohl.
EDIT: teď jsem našel jednu diskuzi, kde se řešil podobný problém a chyba tkvěla v málu přidělené paměti. Mohlo by to být ono? |
||
| Neas Profil |
#6 · Zasláno: 20. 9. 2010, 20:11:39 · Upravil/a: Neas
zkusil jsem totéž nahrát na ic.cz a tam mi to vyhazuje syntaxe error:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/free/ic.cz/r/rpg2heaven/root/www/webvevyvoji/index.php on line 15 na řádku 15 mám v souboru index.php příkaz: goto prihlaseni; EDIT: technické info o hostingu zde: http://test.klenot.cz/ |
||
| Chamurappi Profil |
#7 · Zasláno: 20. 9. 2010, 20:23:01
Reaguji na Nease:
„Právě že ne.“ Ořezávej kód a jakmile chyba zmizí, byla v tom, co jsi ořezal naposledy. Na to stačí jednoduchá logická úvaha, ne? „goto prihlaseni;“ Uf, to teda vůbec není hezký řádek. Chybová hláška napovídá, že máš někde problém s uvozovkami. |
||
| Alphard Profil |
#8 · Zasláno: 20. 9. 2010, 20:36:24
Goto je v PHP od verze 5.3, vy máte PHP 5.2.9. Udělejte to nějak normálně bez goto, nebo změňte hosting.
|
||
| Neas Profil |
#9 · Zasláno: 20. 9. 2010, 20:54:53
aha, tak díky oběma, nějak to předělám aby goto nebylo potřeba a pak už to snad půjde :-)
|
||
| Neas Profil |
#10 · Zasláno: 20. 9. 2010, 22:24:31
Tak problém vyřešen, bylo to to goto, znovu děkuji
|
||
|
Časová prodleva: 16 let
|
|||
0