Autor Zpráva
Neas
Ahoj.
Udělal jsem si stránku v php a čelím jednomu malému problému. Stránku jsem si vytvořil na localhostu a v průběhu vývoje jsem se rozhodl otestovat ji přímo na serveru. Na localhostu vše funguje naprosto v pořádku, ale když stránku dám na server a patřičně přepíšu soubor config.php, který na stránku includuji, místo mojí stránky se mi zobrazí jen čistě bílá stránka bez ničeho.
Nevíte někdo, co by to mohlo způsobovat?
Děkuji
Chamurappi
Reaguji na Nease:
Že by běžný prací prostředek? Ne, ten vlastně nikdy nedá čistě bílou.

Asi máš někde chybu. Možná by pomohlo, kdybys uvedl nějaké informace, ze kterých by šlo alespoň odhadnout problém. Jediný konkrétní údaj, který zmiňuješ, je jméno souboru — z toho má někdo uhodnout příčinu?
Neas
tak jestli pomůže odkaz, tady je.
hosting je klenot.cz
na localhostu vše fubguje v pořádku, ani žádné chyby to nehlásí. stránka přestává fungovat, když se ji pokusím načíst na serveru.
Rád poskytnu jakékoli informace, které pomůžou tenhle problém vyřešit, ale nevím, jaké by mohly pomoct.
Chamurappi
Reaguji na Nease:
Jaké ladicí postupy jsi zkoušel před položením dotazu? Podařilo se ti lokalizovat problematickou část kódu?
Neas
Právě že ne. S podobným problémem se setkávám teprve po druhé, přičemž poprvé byl problém v souboru config.php, který jsem tentokrát několikrát kontroloval. Google nepomohl.

EDIT: teď jsem našel jednu diskuzi, kde se řešil podobný problém a chyba tkvěla v málu přidělené paměti. Mohlo by to být ono?
Neas
zkusil jsem totéž nahrát na ic.cz a tam mi to vyhazuje syntaxe error:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/free/ic.cz/r/rpg2heaven/root/www/webvevyvoji/index.php on line 15

na řádku 15 mám v souboru index.php příkaz:
goto prihlaseni;

EDIT:
technické info o hostingu zde: http://test.klenot.cz/
Chamurappi
Reaguji na Nease:
Právě že ne.
Ořezávej kód a jakmile chyba zmizí, byla v tom, co jsi ořezal naposledy. Na to stačí jednoduchá logická úvaha, ne?

goto prihlaseni;
Uf, to teda vůbec není hezký řádek.
Chybová hláška napovídá, že máš někde problém s uvozovkami.
Alphard
Goto je v PHP od verze 5.3, vy máte PHP 5.2.9. Udělejte to nějak normálně bez goto, nebo změňte hosting.
Neas
aha, tak díky oběma, nějak to předělám aby goto nebylo potřeba a pak už to snad půjde :-)
Neas
Tak problém vyřešen, bylo to to goto, znovu děkuji

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0