Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Kuba5 Profil |
Zdravim.. takže, kamarád mi dřív dělal registraci na web.. A teď mam problém, když chci začít dělat profil kde je vlastně výpis údajů..
Takže mam například email v profilu takto: Tvůj mail: <?php mysql_query("SELECT mail FROM user WHERE oznaceni=$_SESSION[oznaceni]")?> A login: <?php if($_POST["sndlogin"]){ if(!$_POST["oznaceni"]) $stav=chyba("Nezadal jste svoje označeni (volačku)"); if(!$_POST["pass"]) $stav=chyba("Nezadal jste svoje heslo"); if(!$stav){ $sql=mysql_query("SELECT * FROM user WHERE oznaceni='".bs($_POST["oznaceni"])."' AND pass='".MD5($_POST["pass"])."'")or die("Chyba : ".mysql_error()); if(mysql_num_rows($sql)!=1){ chyba("Zadali jste špatné heslo nebo označení (volačku)"); }else{ $_SESSION[oznaceni]; $_SESSION["oznaceni"]=$_POST["oznaceni"]; mysql_query("UPDATE `user` SET `session` = '".$_SESSION["oznaceni"]."' WHERE `oznaceni`='".$_POST["oznaceni"]."'"); } } } if(is_login()){ ?> <ul> <li class="links">Profil</li> <a href="?str=profil">Profil</a> <a href="?akce=odhlas-se">Odhlašení</a> <a href="lety.php">Charterové lety</a> </ul> <?php }else{ ?> <ul> <li class="links">Přihlášení</li> <form name="login" method="POST"> <li>Označení : <br><input type="text" name="oznaceni" value="KA"></li> <li>Heslo : <br><input type="password" name="pass"></li> <input type="submit" name="sndlogin" value="přihlaš se"> </form> <a href="?str=registrace">Registruj se</a> <br><br> </ul> <?php }?> Moc PHP neumím.. jinak ten session jsem myslel tak, že pokud se přihlásíte tak vám to hodí (i do mysql) session podle toho jaké máte označení.. a právě potom bych potřeboval v profilu ještě zobrazit email, město a další kraviny co mam v tabulce user.. P.S. Kdyby byl někdo ochotný a chtěl by mi pomoct s tímto projektem, ať mi prosím napíše na ICQ 468369698 díky. |
||
Step Profil |
#2 · Zasláno: 26. 9. 2010, 22:35:28 · Upravil/a: Step
Kuba5:
if($_GET["stp"] == "profil") { $q = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE oznaceni='".$_SESSION["oznaceni"]."'"); while($row = mysql_fetch_assoc($q)) { echo $row["email"]; echo $row[...]; ... } } |
||
Kuba5 Profil |
#3 · Zasláno: 26. 9. 2010, 23:03:14
Step:
Děkuji, ale musím se přiznatm že jsem z toho mimo.. nevím co do loginu.. (login.html) jinak profil mam teď takto: <?php if($_GET["stp"] == "profil") { $q = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE oznaceni='".$_SESSION["oznaceni"]."'"); while($row = mysql_fetch_assoc($q)) { echo $row["email"]; echo $row[...]; } } ?> A nejde.. ale to díky tomu, že to nezná to profil apod. tuším.. |
||
Step Profil |
#4 · Zasláno: 26. 9. 2010, 23:07:39 · Upravil/a: Step
Kuba5:
Omlouvám se, mám tam překlep if($_GET["str"] == "profil") a mělo by to tuším být ve stejném souboru jako ten váš kód, login.html asi ne, musí by to být .php EDIT: je skoro jedno kam, jestli se v to moc nebudete hrabat, tak to dejte třeba nakonec za tu závorku <?php } //sem ?> |
||
Kuba5 Profil |
#5 · Zasláno: 26. 9. 2010, 23:25:30
Step:
No teď jsem z toho jelen úplně.. asi jsem vážně natvrdlej, ale ukážete prosím jak má vypadat login? Já už tam totiž geenrátor stránek mam.. takže nic takového není potřeba.. já můžu mít profil.HTML a vkládat tam klidně i PHP.. :) a |
||
Step Profil |
#6 · Zasláno: 26. 9. 2010, 23:32:58
Kuba5:
dobře, tak neřešme jakou to má příponu:) tak jinak <a href="?str=profil">Profil</a> // toto by mělo odkazovat na stejnou stránku s paramatrem str=profil takže si to změňte na <a href="profil.html">Profil</a> a místo if($_GET["str"] == "profil") můžete dát if(!empty($_SESSION["oznaceni"])) |
||
Kuba5 Profil |
#7 · Zasláno: 26. 9. 2010, 23:40:15
Step:
No neřešme to GET str.. to mam.. jak už jsem říkal, mě jde jen o ten výpis informací z tabulky user.. :) Ale nevím kam co dát.. v profilu mám: <?php if(!empty($_SESSION["oznaceni"])) { $q = mysql_query("SELECT * FROM users WHERE oznaceni='".$_SESSION["oznaceni"]."'"); while($row = mysql_fetch_assoc($q)) { echo $row["email"]; echo $row[...]; } } ?> Což, ale nefunguje.. a nevím co mam dát do loginu, či jestli jsem to uplně nepopletl.. |
||
Kuba5 Profil |
#8 · Zasláno: 26. 9. 2010, 23:45:50
Vyřešeno.. chyba byla v tom users.. má tam být jen user
|
||
Časová prodleva: 15 let
|
0