Autor Zpráva
Babemeta
Profil
Zdravím mám problém. Snažím se udělat jednoduchý výpis z databáze do tabulky.
<table border="1">
<tr>
<th>Jméno</th>
<th>Popis</th>
<th>Cena</th>
<th>Bonus k útoku</th>
<th>Obrázek</th>
</tr>
<?php
$dotaz_zbrane = MySQL_Query("SELECT * FROM Zbrane WHERE Min_level <= $Level_hrace");

while ($clen = mysql_fetch_aray($dotaz_zbrane)){
  echo $clen->Jmeno; 
  echo $clen->Popis; 
  echo $clen->Cena;
  echo $clen->Bonus_utok;

 echo "<tr>";  
    echo "<td>"$clen->Jmeno"</td>";
 echo "<td>"$clen->Popis"</td>";
 echo "<td>"$clen->Cena"</td>";
 echo "<td>"$clen->Bonus_utok"</td>";
  echo "</tr>";   
 }

?>
</tr></table>


Ale bohužel mi to nefunguje aniž by to nevypisovalo nějakou hlášku.

A ještě jsem se chtěl zeptat jak bych mohl do tohoto kódu začlenit výpis obrázku z MySQL (mediumblob) tak aby se vypsal skutečně obrázek a ne jen znaky (je uložený v té samé tabulce).

Díky moc
panther
Profil
Babemeta:
A ještě jsem se chtěl zeptat jak bych mohl do tohoto kódu začlenit výpis obrázku z MySQL
ukládej si jen cesty k obrázkům, ne obrázky samotné.

Ale bohužel mi to nefunguje aniž by to nevypisovalo nějakou hlášku.
aneb když máš vypisování chyb vypnuté, nemohou se vypisovat, že? Minimálně na ř. 19-22 máš chybu, najdi si, jakým způsobem se spojují řetězce.
Nox
Profil
1. máš tam překled array
2. ->... zpřístupňuje objekt, takže pokud mermomocí nechceš pole ["..."], tak použít mysql_fetch_object nebo explicitně přetypuj na object
3. na řádcích 19-22 ti chybí tečky (u echa můžou být ještě čárky - víc v manuálu)
Babemeta
Profil
Díky moc... Už mi to funguje :-)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0