| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| hava Profil * |
#1 · Zasláno: 13. 10. 2010, 10:43:22
Ahoj,
Mám tady takovou malou záhadu, kterou řeším už druhým dnem. Mám udělané přihlašování pomocí session. Přihlašovací údaje se mi kontrolují s údaji v databazi a podle toho je uživatel buď přihlašen či nikoli. A teď k záhadě: Když mám soubory nahrane v adresáři admin, tak mi vše funguje bez problému a lze se normálně přihlásit, ale jakmile adresář změním třeba na administrace tak to najednou se stejnými soubory nejde. Přitom se vždy pracuje pouze ze soubory v tom adresáři. Neví náhodou někdo jak z toho ven? Děkuji |
||
| Keeehi Profil |
#2 · Zasláno: 13. 10. 2010, 10:50:45 · Upravil/a: Keeehi
hava:
Věštit bohužel neumíme. No když se to stane při přejmenování adresáře, tak bude chyba asi někde v cestě. Hledej v include, require, file_get_contents, fopen, header("Location: "), atp. a v <form action="někam"> |
||
| hava Profil * |
#3 · Zasláno: 13. 10. 2010, 11:39:46
Jak jasem již psal vše se děje v tom adresáři a nijak a nikde se na něj neodkazuji, takže v cestě být chyba nemůže.
|
||
| Webotikon Profil |
#4 · Zasláno: 13. 10. 2010, 11:44:44 · Upravil/a: Webotikon
hava:
„Jak jasem již psal vše se děje v tom adresáři a nijak a nikde se na něj neodkazuji, takže v cestě být chyba nemůže.“ A skontroloval si, či je dostupný Session vo všetkých potrebných súboroch? Možno ti len chýba session_start ()... Bez ukážky PHP skriptu ti toho moc neporadíme. |
||
| Keeehi Profil |
#5 · Zasláno: 13. 10. 2010, 12:01:07
hava:
„takže v cestě být chyba nemůže“ Dobře, a v čem jiném by asi tak měla být chyba, když se měnila jenom cesta? |
||
| hava Profil * |
#6 · Zasláno: 13. 10. 2010, 18:16:11
Ale cesta se mi nemenila, jenom je to vse v jinem adresari. Ted sem to vyzkouse lna ostrem servru a tam to jde, ale na localhostu mi to proste jede jenom v tom jednom adresari. Pouzivam Wampserver 2.0
|
||
|
Časová prodleva: 15 let
|
|||
0