Autor Zpráva
klaveska
Profil *
Zdravim, mohl by mi prosím někdo poradit, jak hodím vytvořený projekt v symfony na web? Uploadoval jsem všechny soubory a složky… S největší pravděpodobností je potřeba něco upravit v .htaccess…

Moderátor Chamurappi: Titulek „Framework symfony“ nevystihuje podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší.
Beavis
Profil
klaveska:
Vypisuje to nějakou chybu?
klaveska
Profil *
Když zadam adresu... http://www.adresa.cz, vypise to Forbiden You don't have permission to access / on this server. v pripade, ze zadam http://www.adresa.cz/web, zobrazi se prazda stranka.
Beavis
Profil
klaveska:
Se Symfony nemám bohužel zkušenost, tak snad jen počkat na někoho zkušenějšího :-).
klaveska
Profil *
Tak došel jsem do stavu, kdy se mi zobrazuje tato hlaska:

Fatal error: Uncaught exception 'sfCacheException' with message 'Failed to make cache directory "/var/www/vhosts/notebook-rychle.cz/httpdocs/cache/frontend/prod/config" while generating cache for configuration file "config/config_handlers.yml".' in /var/www/vhosts/notebook-rychle.cz/httpdocs/lib/vendor/symfony/lib/config/sfConfigCache.class.php:340 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/notebook-rychle.cz/httpdocs/lib/vendor/symfony/lib/config/sfConfigCache.class.php(110): sfConfigCache->writeCacheFile('config/config_h...', '/var/www/vhosts...', '<?php?// auto-g...') #1 /var/www/vhosts/notebook-rychle.cz/httpdocs/lib/vendor/symfony/lib/config/sfConfigCache.class.php(197): sfConfigCache->callHandler('config/config_h...', Array, '/var/www/vhosts...') #2 /var/www/vhosts/notebook-rychle.cz/httpdocs/lib/vendor/symfony/lib/config/sfConfigCache.class.php(279): sfConfigCache->checkConfig('config/config_h...') #3 /var/www/vhosts/notebook-rychle.cz/httpdocs/lib/vendor/symfony/lib/config/sfConfigCache.class.php(54): sfConfigCache->loadConf in /var/www/vhosts/notebook-rychle.cz/httpdocs/lib/vendor/symfony/lib/config/sfConfigCache.class.php on line 340

Nikdo se s timto jeste nesetkal???
klaveska
Profil *
Přitom ve složce cache ma vsechno 777 prava... az na soubor, ktery se nachazi v posledni slozce a ma nazev config_config_handlers.yml.php. Ten má jen 600
Davex
Profil
klaveska:
…'Failed to make cache directory "/var/www/vhosts/notebook-rychle.cz/httpdocs/cache/frontend/prod/config" …
Tato chyba znamená, že se nepodařilo vytvořit adresář …/httpdocs/cache/frontend/prod/config/ - tuto adresářovou strukturu asi bude potřeba vytvořit ručně a práva 0777 nastavit i adresáři …/config/.
klaveska
Profil *
Tak Frontend uz jsem rozchodil… Ted nastal problem u Backendu… Cache je smazana, prava jsou nastavane, ale kdyz zadanam www.mujProjekt.cz/backend.php, hodí to chybovou hlasku:

Oops! An Error Occurred
The server returned a "500 Internal Server Error".

Something is broken
Please e-mail us at [email] and let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.

Kde by mohl být problém??

Moderátor Majkl578: Tvůj projev je špatně srozumitelný, piš prosím s diakritikou.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0