Autor Zpráva
Luky
Zdravím,
Lze includovat z cizího webu? Cizím webem myslím svůj další - mám k němu přístup.
Jde mi o to, že na stránkách který dělám na jednom serveru potřebuju použít databázi z mého jiného webu. Chci includovat přístupová data do databáze uložené z jednoho souboru.
Nebo jak by to šlo udělat jinak? Předem děkuji za odpovědi
n5ver
no záleží na hostingu. některé free hostingy nepovolují připojit se na jinou databázi, než která je u nich.
Luky
Mám placený hosting na N1CE (tam kde chci includovat ten soubor) a ten web z kterého chci includovat je herní server
viz příklad Zde Stránka na které include provádím
include 'http://ciziweb.cz/data/cof.php';
Tori
a proč nechcete prostě mít přístupové údaje uložené i na tom druhém serveru? Přijde mi trochu riskantní posílat volně přes net login k databázi při každém requestu nebo session_start, a pak to šifrovat a dešifrovat, aby se nepřenášel plaintext atd... Ale jestli se vám ta práce vyplatí...
Jinak divila bych se, kdyby to šlo takhle jednoduše ↑ , to by byla šílená bezpečnostní díra.
Luky
Na tomto serveru se z nějakých nejasností nedostanu k databázi serveru, a proto potřebuji z toho druhého webu.
Šlo by to spojit i z tohoto webu, ale do serveru (kde se nachází datbáze) píšu localhost a tím se asi z toho webu nespojím
$db_server    = 'localhost';
$db_login     = 'jméno';
$db_password  = 'heslo';
$db_name      = 'databáze';
$spojeni      = @MySQL_Connect($db_server ,$db_login, $db_password);
@MySQL_Select_DB($db_name)or die('<p style="color: #CC0000">Nastala chyba v pripojeni k databazi: <b>'.mysql_error().'</b>');
mysql_query("set names windows(1250)");

tento soubor potřebuji použít...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0