Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Luky Profil |
#1 · Zasláno: 7. 11. 2010, 13:00:46
Zdravím,
Lze includovat z cizího webu? Cizím webem myslím svůj další - mám k němu přístup. Jde mi o to, že na stránkách který dělám na jednom serveru potřebuju použít databázi z mého jiného webu. Chci includovat přístupová data do databáze uložené z jednoho souboru. Nebo jak by to šlo udělat jinak? Předem děkuji za odpovědi |
||
n5ver Profil |
#2 · Zasláno: 7. 11. 2010, 13:01:52
no záleží na hostingu. některé free hostingy nepovolují připojit se na jinou databázi, než která je u nich.
|
||
Luky Profil |
#3 · Zasláno: 7. 11. 2010, 13:03:19 · Upravil/a: Luky
Mám placený hosting na N1CE (tam kde chci includovat ten soubor) a ten web z kterého chci includovat je herní server
viz příklad Zde Stránka na které include provádím include 'http://ciziweb.cz/data/cof.php'; |
||
Tori Profil |
#4 · Zasláno: 7. 11. 2010, 13:05:45 · Upravil/a: Tori
a proč nechcete prostě mít přístupové údaje uložené i na tom druhém serveru? Přijde mi trochu riskantní posílat volně přes net login k databázi při každém requestu nebo session_start, a pak to šifrovat a dešifrovat, aby se nepřenášel plaintext atd... Ale jestli se vám ta práce vyplatí...
Jinak divila bych se, kdyby to šlo takhle jednoduše ↑ , to by byla šílená bezpečnostní díra. |
||
Luky Profil |
#5 · Zasláno: 7. 11. 2010, 13:10:53 · Upravil/a: Luky
Na tomto serveru se z nějakých nejasností nedostanu k databázi serveru, a proto potřebuji z toho druhého webu.
Šlo by to spojit i z tohoto webu, ale do serveru (kde se nachází datbáze) píšu localhost a tím se asi z toho webu nespojím $db_server = 'localhost'; $db_login = 'jméno'; $db_password = 'heslo'; $db_name = 'databáze'; $spojeni = @MySQL_Connect($db_server ,$db_login, $db_password); @MySQL_Select_DB($db_name)or die('<p style="color: #CC0000">Nastala chyba v pripojeni k databazi: <b>'.mysql_error().'</b>'); mysql_query("set names windows(1250)"); tento soubor potřebuji použít... |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0