Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
thommie Profil * |
#1 · Zasláno: 8. 11. 2010, 22:16:46
Zdravím mám tenhle kod:
if (file_exists("./pictures/".$_SESSION["id"]."jpg")) { unlink("./pictures/".$_SESSION["id"]."jpg"); } if($prevedeni = move_uploaded_file($_FILES["obr"]["tmp_name"],"./pictures/" .$_SESSION["id"]. ".jpg")) { $zapsani_jmena_db = mysql_query("UPDATE restaurace SET logourl=".$_SESSION['id']." WHERE id=".$_SESSION['id']); echo("kopírování obrázku proběhlo uspěšně\n");}else{ echo("kopírování obrázku selhalo\n");} ale píše mi to: Warning: move_uploaded_file(./pictures/6.jpg) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in /home/www/nestranici-jihlava.cz/subdomeny/nrestaurace/account/zpracovani_obrazku.php on line 7 Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpgG5E6m' to './pictures/6.jpg' in /home/www/nestranici-jihlava.cz/subdomeny/nrestaurace/account/zpracovani_obrazku.php on line 7 kopírování obrázku selhalo - nevim co s tim. I atributy u složky mám na 777, ale furt nic díky za pomoc |
||
Časová prodleva: 4 dny
|
|||
Anonym Profil * |
#2 · Zasláno: 12. 11. 2010, 21:12:16
Jak je nastavéný SAFE_MODE ?
|
||
AM_ Profil |
#3 · Zasláno: 13. 11. 2010, 08:34:09
práva u složky pictures? a neexistuje už tam soubor se stejným názvem a právy 644?
|
||
Časová prodleva: 15 let
|
0