| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| jardos Profil |
#1 · Zasláno: 13. 9. 2005, 15:59:03
dobry .. robim hodnotenie ... prispevkov v databaze a spravil som to tak ze do databazy vkladam kolkorat bolo hodnotene a do druheho pola vkladam celkovy pocet bodov .. nasledne pri vzpise v pohode .. to funguje .. proste to vydelim a pokoj .. ale teray som dosiel k problemu ze ak ich chcem zobrazit podla najlepsie hodnotenia ten select akosi nefugujespravne ...
select * from zadania order by 'hodnotenie_zadanie/hodnotenie_pocet_zadanie' ... sa mu akosi nechce ....... da sa to niak inak urobyt ... alebo skor .. ako vy riesiete hodnotenia prisevkov aa este som sa hccel spytat ako je najlepsie zabezpecit aby sa nedalo hlasovat dvakrat z toho isteho pocitaca .. cookies alebo databaza .. alebo co odporucate .. dik za radu |
||
| WertriK Profil * |
#2 · Zasláno: 13. 9. 2005, 18:38:45
1, viz http://dev.mysql.com/doc/mysql/en/arithmetic-functions.html
treba si tam neco vyberes 2, cookie - uzivatel muze mit vyply JS ukladani IP adres - uzivatel muze mit nestalou IP obe verze maji nejake nevyhody, zalezi pro co se rozhodnes...nebo to udelej obojim... |
||
| kaifman Profil |
#3 · Zasláno: 13. 9. 2005, 23:32:47
select *, hodnotenie_zadanie/hodnotenie_pocet_zadanie as radicka from zadania order by radicka
|
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0