Autor Zpráva
Silver
Profil *
Vsechno funguje do té doby nez vypnu cookies:
Notice: Undefined index: stat in C:\Users\Silver\Desktop\USBWebserver v8_en\root\stat\stat.php on line 2

a nevím jak to ošetřit.
<?php 
$_SESSION['stat'];
if ( isset ( $_SESSION['stat'] ) && $_SESSION['stat'] == "" )  //kontrola session
{
  $_SESSION["stat"]="1";
  if ($_SERVER['REQUEST_URI']!="/stat/stat.php") //ochrana před spuštěním samotného scriptu
  { 
    echo ("<script src=\"./stat/stat.js\" type=\"text/javascript\"></script>");  //ajax
    if (isset($_SERVER['HTTP_REFERER']))     //zjištění referera
      {
        $referer = $_SERVER['HTTP_REFERER'];
      }
      else 
      {
        $referer = 0;
      }                                     
     $ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];         //zjištění IP
    $agent = strtolower($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']);   //zjištění prohlížeče
   echo ("Test");
  }
}
?>
blaaablaaa
Profil
1. chybi ti session_start();
2. co oekavas, ze bude delat $_SESSION['stat']; ?
Silver
Profil *
sorry tohle sem zapoměl popsat
1.tohle includuji do indexu
2. session_start(); mám pravě v tom indexu
Silver
Profil *
Nebo to prostě rěknu jednoduše potřebuju aby se script provedl jen při prvním vstupu na web a když bude vypnutý cookies aby se neprovedl.
breeta
Profil *
Třeba takto:


if ( !isset ( $_SESSION['stat'] )

nastaveni $_SESSION['stat'] = TRUE;
Silver
Profil *
Díky v jednoduchosti je síla sem blbej že mě to nenapadlo.
Silver
Profil *
jenže tohle při vypnutí cookies jede pořád.
breeta
Profil *
.....

$_SESSION['stat'] = FALSE;

if ($_SESSION['stat'] == FALSE )

$_SESSION['stat'] = TRUE;
breeta
Profil *
To je blbost sory ...
breeta
Profil *
to byla blbost by se to porad prepisovalo ....

if ( !isset ( $_SESSION['stat'] ) $_SESSION['stat'] = FALSE;

if ($_SESSION['stat'] == FALSE )

$_SESSION['stat'] = TRUE;
Silver
Profil *
session se přenáší přes cookies a pokud sou vypnutý tak by se neměly přenést proměný ani zaregistrovat takze pokud vypnu cookies tak se to vždycky rozjede
AM_
Profil
Silver:
tak si to nastav tak aby pokud není nastavená cookie/session se to nerozjelo, to není tak složité, ne?
Silver
Profil *
Já už to skoušel všelijak ale vždycky při vypnutých cookies to jelo pořád nebo to nejelo ani se zapnutejma sušenkama asi to pořeším přes DB timestamp+600.
AM_
Profil
<?php
session_start();
if (!isset($_COOKIE['PHPSESSID']) && !isset($_GET['nocookies']))
{
    header('location: test.php?nocookies=1');
    die();
}
if (isset($_GET['nocookies']) && isset($_COOKIE['PHPSESSID'])) 
{
    header('location: test.php');
    die();
}
if (isset($_GET['nocookies']))
{
    echo 'error: cookies turned off'; die();
}

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0