| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Sakal Profil * |
#1 · Zasláno: 25. 11. 2010, 01:26:28
Zdravim,
už se v tom hnípu celej den, tak jestli jsem něco přehlídl, ať už tady nebo na Googlu, tak se omlouvám... Mám script pro stažení souboru z mejch stránek pomocí curl - prozatim mi všude až na banána funguje: $ch = curl_init(); // create a new CURL resource // set URL and other appropriate options curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, $url_update_modules); curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, false); curl_setopt($ch, CURLOPT_BINARYTRANSFER, true); curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true); curl_setopt($ch, CURLOPT_TIMEOUT, 300); # and also for CURL $outfile = fopen($soubor_update_modules, 'wb'); curl_setopt($ch, CURLOPT_FILE, $outfile); // grab file from URL curl_exec($ch); fclose($outfile); // close CURL resource, and free up system resources curl_close($ch); Na zmíněném hostingu mi to ale neukládá obsah dokumentu, co se normálně zobrazí v prohlížeči. Našel jsem tedy, že se jedná o nastavení CURLOPT_FOLLOWLOCATION ? Pokud to ale nastavím na true, tak mi to pro změnu hází chybu se safe modem a open_basedir safe mode mám na off četl jsem i jiný příspěvky odsud i googlu, ale pořád nevim, co mám teda předělat, upravit, zakázat nebo se obrátit na hosting? |
||
| Sakal Profil * |
#2 · Zasláno: 25. 11. 2010, 01:27:32
ještě jsem zapomněl - ukládá mi to todle:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//IETF//DTD HTML 2.0//EN"> <html><head> <title>302 Found</title> </head><body> <h1>Found</h1> <p>The document has moved <a href="http://www.xxx.cz/xxx.php">here</a>.</p> </body></html> |
||
| Davex Profil |
#3 · Zasláno: 25. 11. 2010, 19:38:38
Sakal:
„Našel jsem tedy, že se jedná o nastavení CURLOPT_FOLLOWLOCATION ?“ Ano, následování přesměrování ovlivňuje parametr CURLOPT_FOLLOWLOCATION. „Pokud to ale nastavím na true, tak mi to pro změnu hází chybu se safe modem a open_basedir“ Dřív to bylo bezpečnostní opatření, ale po opravě chyby v knihovně cURL je to bug PHP (Curl a open_basedir?). Přečti si nové URL z hlavičky Location. Pokud bude relativní, tak se bude muset upravit.
|
||
|
Časová prodleva: 15 let
|
|||
0