Autor Zpráva
Nikdo
Profil *
Prosím o radu nebo případné nakopnutí správným směrem.

Mám časově náročný script kde někdo pošle na ftp server v XML nějaká data + obrázky. Následně spustí script pro zpracování.
Tím se data z XML zapíšou do mysql a následně potřebuji spustit script který upraví obrázky a uloží do vlastních složek a na ftp je odebere. Vzhledem k tomu že je to poměrně časově náročné tak zpracování obrázků se provádí v cyklu kde se prochází databáze a podle toho který obrázek nebyl zpracován tak se zpracuje a script se reloadne. Pokud jsou spracovány všechny obrázky tak se script ukončí.

Mám to pořešené tak že script spouštím pomocí JAVASCRIPTU v nové okně ... to ale vypadá nehezky a tak bych to chtěl otevřít na pozadí.
Bohužel (bohudík) můj hosting z bezpečnostních důvodů nedovoluje volání pomocí "exec" nebo "shell_exec" nějaký jiný nápad jak to spustit aniž by to bylo v novém okně ?

Díky všem za dobrou radu.
__construct
nepochopil som presne čo chceš, ale nedalo by sa to riešiť cez CRON? Ten podporuje každý slušný hosting…
Mastodont
Na Sitepointu teď bylo zajímavé řešení z VBulletinu, do výsledné stránky se vložil odkaz na obrázek a ten spouštěl skript. Zdroják je na
http://www.8tiny.com/source/vbb-suite/nav.html?cron.php.source.html

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0