Autor Zpráva
Pavel Dumbrovský
Profil
Zdravím,
už hodiny se pachtím s tímhle krámem, nechápu proč to nefunguje. Uploadify jsem použil už na hodně projektech, vždycky jsem v uploadify.php jen poupravil cestu do adresáře a nebyl problém. Tentokrát to prostě nejde, nejde a nejde. V tom php souboru to používá $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] , což na některých serverech je třeba /httpd/html/jmenowebu/www , jinde je to zas jinak, ale nikdy nebyl problém. Tady to vypisuje pouze /htdocs , ale na tom by přeci nemělo tak záležet. Po množství testů jsem tohle smazal a do funkce move_uploaded_file jsem prostě narval napevno cestu, tak jak to mám v jiném skriptu na témže webu, který funguje a stejně to nejde, soubory se nikam nenahrají, vůbec nic..
$tempFile = $_FILES['Filedata']['tmp_name'];
move_uploaded_file($tempFile,"fotky/".$_FILES['Filedata']['name']."");


Co může být proboha blbě?

Díky za tipy.
Alphard
Profil
Vypisuje se nějaká chyba? Uploaduje se soubor správně? Má adresář fotky správně nastavená práva?
Raději bych neukládal názvy s diakritikou apod. O bezpečnosti ani nemluvím (teda jestli není kontrola vynechaná).
Pavel Dumbrovský
Profil
No kdyby tam byly chyby, tak je asi ani neuvidím, protože i když do něj hodím echo, tak to nic nevypisuje, ten soubor uploadify.php je v akci chvilinku a pak se to zas přesměruje na původní stránku. Adresářům dávám vždycky chmod 777. Testoval sem to na souborech 1.jpg, 2.jpg, atd.. V rámci toho uploadify packu je tam adr example, kde to jde vyzkoušet. Zkoušel jsem, to žádná chyba se nevypíše, ale nic se nikam neuploaduje.. Tak mi připadá, že se uploadify nějak nesnese s tímhle serverem, netuším jak, ale už nevím co bych měl vyzkoušet.. :(
Keeehi
Profil
Pavel Dumbrovský:
Tak si to přesměrování pro testovací účely vypni.
Pavel Dumbrovský
Profil
Keeehi:
Zbytečný, viz: V rámci toho uploadify packu je tam adr example, kde to jde vyzkoušet. Zkoušel jsem, to žádná chyba se nevypíše, ale nic se nikam neuploaduje..
A není to přesměrování, je to prostě zavolání toho skriptu uploadify z vlastní administrace.
Alphard
Profil
Pavel Dumbrovský:
Zkuste si na danou adresu odeslat normální formulář bez uploadify (třeba bude stačit vypnutou js). Funguje?
Pavel Dumbrovský
Profil
Alphard:
Nevím, zda-li Vám přesně rozumím, ale na té stránce žádný formulář nemám, prostě zavolám uploadify a v jednom z parametrů nastavím, kam se má přesměrovat po dokončení:

<script type="text/javascript">
										  $(document).ready(function() {
										$("#fileInput2").uploadify({
											'uploader'       : '/uploadify/uploadify.swf',
											'script'         : '/uploadify/uploadify.php',
											'cancelImg'      : '/uploadify/cancel.png',
											'folder'         : '/<?=$path?>',
											'buttonText'      : 'Vybrat soubory..',
											'fileDesc'		: 'Soubory typu JPG, GIF, PNG',
											'fileExt'			: '*.jpg;*.JPG;*.gif;*.GIF;*.png;*.PNG',
											'onAllComplete' : function() {document.location.href="/index.php?page=admin&act=postalbum&id2=<?=$id2?>";},
											'multi'          : true
										});
									 });
										  </script>
Pavel Dumbrovský
Profil
Alphard:
Myslel jste poslat post přímo na ten uploadify.php nějakým formem a obejít tak ten swf?
Alphard
Profil
Pavel Dumbrovský:
Myslel jste poslat post přímo na ten uploadify.php nějakým formem a obejít tak ten swf?
Ano. Přímým odesláním bez přesměrování můžete vidět vypsané chyby a celkově se bude lépe ladit.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: