Autor Zpráva
Honzaaa
Profil *
Ahoj, jak mám udělat do formuláře a následné nahrání několika obrázků?
jde mi oto že bude formulář a když budu chtít nahrát další obrazek kliknu na přidat další a přidá se mi další formulář pro vložení atak dále. Vše by se mělo ukládat do jednoho sloupce v databázi.
Keeehi
Profil
Honzaaa:
A po nás chceš co? Jestli ti jde o dynamicky se měnící počet <input type="file"> tak o to se bude starat javascript.
Honzaaa
Profil *
jde mi oto, že nevím jak to mám ukládat,abych nemusel mít v databázi řádky obrazek1,obrazek2,obrazek3,obrazek4,obrazek5....atd
xmark
Profil
Honzaaa:
Když nedokážeš zformulovat otázku, nikdo ti neporadí.

Názvy obrázků uchovávej jak uznáš za vhodné, databáze se k tomu hodí dobře. Jestli ti vadí mít v tabulce řádky a v nich názvy souborů, zřejmě jsi něco nepochopil.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: