Autor Zpráva
Tomasekkk
Profil *
Zdravím Vás, měl bych dotaz, když selectuju některé věci přes while z mysql, tak potřebuji udělat po určitém počtu záznamů, např. co 7 záznam to vložení určitého kódu, zatím to dělám takto složitě

if (($pocitej_radky=="7") OR ($pocitej_radky=="13") OR ($pocitej_radky=="19") OR ($pocitej_radky=="25") OR ($pocitej_radky=="31") OR ($pocitej_radky=="37")): ?><div class="clear-both rozdelsestavyikony"></div><?php endif; } ?>

Existuje prosím nějaká funkce, které prostě jen tak řeknu, doplňuj za každý 7 výsledek určitý HTML kód? Děkuji
motik
zkus něco takovýho:
if ($pocitej_radky%7 == 0) echo "<div class=\"clear-both rozdelsestavyikony\">";
Tomasekkk
Profil *
Super, funguje, děkuju, ještě jedna věc, potřebuji, abych se zbavil i tohoto:

Tady mi to počítá zase takto:

if (($pocitej_radky=="1") OR ($pocitej_radky=="7") OR ($pocitej_radky=="13") OR ($pocitej_radky=="19") OR ($pocitej_radky=="25") OR ($pocitej_radky=="31")): 

Funguje to tak, že vlastně rozděluji divy (obrázky) v každé řadě je 6 obrázků, tato "funkce" přidá před každý první obrázek v řádku nějaké odsazení od kraje ... Takže tady je trošku jiné počítání ... Lze i toto nějak lépe vyřešit?
TomášK
if ($pocitej_radky%6 == 1) ...
xmark
Tomasekkk:
Co takhle použít to, co máš mezi ušima? Pochopils, co $pocitej_radky%7 dělá?
Tomasekkk
Profil *
Jo sorry, omlouvám se, bohužel jsem se do všeho zamotal tak jsem tomu nevěnoval takovou pozornost, už jsem to pochopil a už přesně vím co to dělá, moje hloupost, že jsem si nevšiml ... Dělal jsem více věcí najednou - asi jsem v tu chvíli byl moc líný něco dělat tak jsem to tady napsal :-(

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0