Autor Zpráva
lowaczek
Profil
Dobrý den mm takový problém. V php moc neumim. Používám CMS KCMS a udělal jsem si vlastní design ale nevm jak anstylovat anketu když se snažim nastylovat php tak to nejde nejde ani když se to snažim udělat přes externí css..uvedu příklad

echo "<h2>".LANG_POLL."</h2>\n\n";

Nadpis ankety....
Já potřebuju udělat postraně 1px červený rámeček takže
border-left:1px solid #ff0000;
border-right:1px solid #ff0000;
ale stále nwm jak na to zkoušel sem tyto varianty


echo "<div id="anketa"><h2>".LANG_POLL."</h2></div>\n\n";

Nefungovalo web se nezobrazil a byla tam jen bílá stránka
zkoušel sem i tohle

echo "<p style="border-left:1px solid #ff0000;
border-right:1px solid #ff0000;">".LANG_POLL."</p>\n\n";

taky nic.. prosím nevíte jak na to?
Keeehi
Profil
Musíš escapovat uvozovky, které mají být jen vypsány a nemají být považovány za konec řetězce.
echo "<div id=\"anketa\"><h2>".LANG_POLL."</h2></div>\n\n";
lowaczek
Profil
Keeehi:
Už jsem na to přišel došlo mi to když sem to viděl o něco níž ale díky moc.
lowaczek
Profil
Ještě je tu jeden problém tamto s tím jsem si poradil ale tohle nedokážu prosím nevíte jak nastylovat tu odpověď do <div id=\"anketa\">

echo 
$this->db->unescape($answer)
." ($votes)<span class=\"poll\" style=\"width: 

$width"."px;\"></span>\n";
lowaczek
Profil
lowaczek:
echo $this->db->unescape($answer)." ($votes)<span class=\"poll\" style=\"width: 

$width"."px;\"></span>\n";


nešlo mi to upravit tak to píšu znovu takhle
Keeehi
Profil
lowaczek:
A co na tom nefunguje?
lowaczek
Profil
Keeehi:
Nevim jak to nastylovat at to zkousim jakkoliv tak je to spatne.. web se nenacte je tam jen bila stranka proste potrebuju tohle
echo $this->db->unescape($answer)." ($votes)<span class=\"poll\" style=\"width: 

$width"."px;\"></span>\n";
dostat do tohodle divu <div id=\"anketa\"> ja nwm jak... konkretneji jen tohle potrebuju nastylovat
$this->db->unescape($answer)."
Keeehi
Profil
Toto?
echo "<div id=\"anketa\">".$this->db->unescape($answer)." ($votes)<span class=\"poll\" style=\"width: $width"."px;\"></span>\n</div>";
lowaczek
Profil
a kam mam napsat to </div> ?? jo a prosím nemohl by si mi to vysvětlit jak si to zapsal jako ja to chapu ale netusim proc se tam pise ta tecka kdy se tam ma psat atd..?
Keeehi
Profil
lowaczek:
Editoval jsem to, takž na konci už je i ten ukončovací div.

Tečka znamená spojení řetězců/proměných/návratových hodnot funkcí. Jde o řetězení. Vezme se první část a za ní se připojí druhá a za ní třetí a za ní další. Ty části jsou od sebe odděleny tečkou a ta je spojuje. Viz manuál.
lowaczek
Profil
Keeehi:
nn potřebuju to jinak to jak je tam to cotes tak to je v classu poll to potrebuju nechat ja potrebuju jen to answer hodit do toho classu anketa to prave nwm jak zakoncit jak tam nacpat to </div>
Keeehi
Profil
Takto?
echo "<div id=\"anketa\">".$this->db->unescape($answer)."</div> ($votes)<span class=\"poll\" style=\"width: $width"."px;\"></span>\n";

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: