Autor Zpráva
Využil
Profil *
Zdravim,
jediné, co jsem kdy napsal v php je jednoduchý include. Potřeboval bych vyřešit stránkování, abych to nemusel furt jednotlivě přepisovat kód na stránkách. Mohl bych poprosit o radu či navedení? Chtěl bych se hlavně zeptat, jestli je to možné bez databáze?

Jak to vypadá na mém budoucím webu:

- stránka s referencemi - domena/reference.php
- na jedné stránce bych chtěl čtyři detaily referencí (jeden detail reference je v divu a skládá se z obrázku a nadpisu s odstavcem)
- stránkování ve tvaru - Strana: 1 | 2 | 3 | 4 (číslo aktuální stránky bych chtěl vytučněné)

Moc také nemám představu, jak to vlastně funguje, jestli je potřeba pro každou stránku vytvořit stránku, nebo stačí jen jedna stránka např. reference.php a nějak se to tam bude načítat jako v případě includu... Chtěl bych také, aby to bylo možné zasadit čistě do html, abych nemusel vytvářet nějakou tabulku apod. Je to možné? Děkuji za případné rady.
Využil
Profil *
Ještě pro představu uvedu příklad:
www.peckadesign.cz/reference?page=30

Akorát tam nemusím mít Stránka 3 z 7 či předchozí, další
mire
Profil *
http://www.juricek.net/php/strankovanie-obsahu

http://php.vrana.cz/strankovani.php

http://diskuse.jakpsatweb.cz/?action=vthread&forum=9&topic=34712

atd atd, skus pouzit google
mckay
Profil
Využil:
Tuším, že hodně doporučované bylo vždycky Složitější stránkování.
Využil
Profil *
Díky za navedení, snad to nějak zmáknu...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: