Autor Zpráva
Vlada
Profil
Mám formular a
<textarea> 
kde se vypisuje obsah clanku ... ten clanek se odesle do databaze a vypise se jenze mam problem se zalamováním , potreboval bych aby se text zalamoval podle divu ve kterem bude zobrazen , skousel sem nl2br() funkci to se sice zalamoval ale jen kdyz sem v textarea daval Enter ( kdyz budu porad psat nejake pismenko a pismenko dojede na konec textarey tak se v textarea zalomi ale ve skutecnosti se mi nezalomí ) potreboval bych aby se ten text zalamoval podle divu tak jak je to treba zde na foru
Vlada
Profil
tim bych chtel jeste dodat ze kdyz napisu toto a roztahnu text-area co to jen jde , tak ten text je siroky podle textarey ze se nezalomi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
xmark
Profil
Vlada:
Jestli správně chápu, tak ve #2 je zkomprimováno všechno, cos napsal v #1, je to tak?
Co ti brání otevřít si zdroják této stránky a podívat se, jak je to zalamování vyřešeno?
Vlada
Profil
No to me samozrejme napadlo ... mi jde spise o to ze ten text aaaaaa...... se zalomí podle okna (divu) ve kterem je ze proste az dojede nakonec tak se zlomi na dalsi radek aniz by tam bylo nejake <br> nebo \n ... ( tim myslim ze kdyz se treba roztahne textarea na width: 20 000px a ty ten cely radek naplnis tim "aaaaaa..." tak ze se to stejne zalomi v tom divu toho prispevku tolikrat kolikrat bude treba ... skousel sem i css stylovani i ruzne typy funkci nl2br se str_replace ale proste asi nevím jak na to , mozna to resim moc slozite a pritom to je nejaka banalita ... jestli me nekdo chápe a vi o co jde tak budu moc moc vděčný za radu :/ ..
Keeehi
Profil
Vlada:
Usnadním ti utrpení. CSS
word-wrap: break-word;

Pamatuj si, že pokud se budeš spoléhat jen na rady ostatních, nikdy se sám nic nenaučíš.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0