Autor Zpráva
W4RDON
Profil
Dobrý den mam kod na vypis obrazku ze slozky a chci se zeptat jak udelat aby mezi obrazky byla nějaka mezera .
<?php
$slozka = opendir("image_files/"); //otevření složky
while($obrazek = readdir($slozka))
{
if($obrazek != "." && $obrazek != "..") // odstranění vyrtuálních objektů
{
echo "<a href=\"image_files/".$obrazek."\" target=\"blank\"><img src=\"image_files/".$obrazek."\" width=\"200px\" height=\"75px\"></a>";
}
}
Taps
Profil
W4RDON:
třeba tím že nastavíš margin
W4RDON
Profil
Nevím proč ale když vložím margin tak mě to nefunguje

<?php
$slozka = opendir("image_files/"); //otevření složky
while($obrazek = readdir($slozka))
{
if($obrazek != "." && $obrazek != "..") // odstranění vyrtuálních objektů
{
echo "<a href=\"image_files/".$obrazek."\" target=\"blank\"><img src=\"image_files/".$obrazek."\" width=\"200px\" height=\"75px\" "style=" margin: \"8px\ "  > </a>";
}
}
?>                                                                                                 
Taps
Profil
W4RDON:
máš zmatek v uvozovkách, zkus to jednodušeji


<?php

$slozka = opendir("../images"); //otevření složky

while($obrazek = readdir($slozka))

{

if($obrazek != "." && $obrazek != "..") // odstranění vyrtuálních objektů

{

echo '<a href="image_files/'.$obrazek.'" target="blank"><img src="image_files/'.$obrazek.'" width="200px" height="75px" style="margin:20px"  > </a>';

}

}

?> 




W4RDON
Profil
Díky moc

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: