Autor Zpráva
speop
Profil *
Dobrý den mám web a tam použivám aktivně session, ale vyskytl se mi problem, jedná stranka se tváří jako by měla zvlášt svoje session, když se v ní přihlásím tak se to neprojeví na těch ostatních a naopak, co je zajímavější je fakt že v IE to nedělá, ještě zajímavější je fakt, že když zadam název stránky natvrdo do url nejdu přes menu tak tento problém není. Pro přihlašováni používam funkci kterou, vždy includnu na dané stránce... menu vypadá následovně
function cloud_menu ()
{ 
$dotaz = mysql_query("select * from alba");

    echo '<div id="floatMenu">
            <ul>
                <li class="tlacitko"><a href="http://mtweb.cz/cloud/stranky/index.php">Hlavní</a></li>
                <li id="active"><div class="nabidka">Zobrazit album</div>
                    <ul>';

    while($folder=mysql_fetch_array($dotaz))
             echo'      <li class="submenu"><a href="http://www.mtweb.cz/cloud/stranky/zobraz.php?folder='.$folder['album'].'" >'.$folder['album'].'</a></li>';
                       /* <li class="submenu"><a href="#" >Subitem two</a></li>
                        <li class="submenu"><a href="#">Subitem three</a></li>
                        <li ><a href="#">Subitem four</a></li>*/
 echo'              </ul>
                </li>
                <li class="tlacitko"><a href="http://mtweb.cz/cloud/stranky/upload.php">Nahrávání fotek</a></li>
                <li class="tlacitko"><a href="http://mtweb.cz/cloud/registrace/registrace.php">Registrace</a></li>';

            $jmeno=mysql_fetch_array(mysql_query("select * from uzivatele where id='".$_SESSION['uzivatel']."'"));
           if ($jmeno['nick']) echo '<br><br><li class="tlacitko"><a href="http://mtweb.cz/cloud/stranky/profil.php">Osobní profil</a></li>';
            echo' </ul>
         </div>';
}

Ty session nefungují se stránkou zobraz, nevíte v čem by mohl být problém?
testes
Profil *
echo'      <li class="submenu"><a href="http://www.mtweb.cz/cloud/stranky/zobraz.php?folder='.$folder['album'].'">'.$folder['album'].'</a></li>';
speop
Profil *
testes:
o' <li class="submenu"><a href="http://www.mtweb.cz/cloud/stranky/zobraz.php?folder='.$folder['album'].'">'.$folder['album'].'</a></li>';
je to sice pěkné ale nic to neřeší
testes
Profil *
a co je v zobraz.php?
speop
Profil *
Toto
<?php
session_start();
require_once '../knihovny/funkce.php';
require_once '../knihovny/menu_lib.php';

$databaze = "mtcloud_cxh_cz";    ; /*pripojeni k db*/
pripoj($databaze);
?>

<!DOCTYPE html>
<html lang="cs" xml:lang="cs">
<head>
	<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
	<title>MT-Cloud - Album: <?php echo $_GET['folder']; ?></title>
	<link rel="stylesheet" type="text/css" href="../css/cloud.css">
        <link media="screen" rel="stylesheet" href="../css/colorbox.css" />
        <link rel="stylesheet" type="text/css" href="../css/menu.css">
        <script type="text/javascript" src="../js/clear.js"></script>
        <script type="text/javascript" src="../js/jquery-1.4.3.min.js"></script>
        <script type="text/javascript" src="../js/jquery.colorbox.js"></script>
        <script type="text/javascript" src="../js/cross.js"></script>
        
	<script type="text/javascript">
		$(document).ready(function(){
			$("a[rel='slideshow']").colorbox({opacity:0.8, slideshow:true, slideshowSpeed:4000,slideshowStart:"Spustit přehrávání", slideshowStop:"Zastavit přehrávání", current:"Fotka {current} z {total}"});
			//Example of preserving a JavaScript event for inline calls.
			$("#click").click(function(){
				$('#click').css({"background-color":"#f00", "color":"#fff", "cursor":"inherit"}).text("Open this window again and this message will still be here.");
				return false;
			});
		});
	</script>

        <!-- Piwik -->
 <script type="text/javascript">
 var pkBaseURL = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://www.mtweb.cz/cloud/piwik/" : "http://www.mtweb.cz/cloud/piwik/");
 document.write(unescape("%3Cscript src='" + pkBaseURL + "piwik.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));
 </script><script type="text/javascript">
 try {
 var piwikTracker = Piwik.getTracker(pkBaseURL + "piwik.php", 1);
 piwikTracker.trackPageView();
 piwikTracker.enableLinkTracking();
 } catch( err ) {}
 </script><noscript><p><img src="http://www.mtweb.cz/cloud/piwik/piwik.php?idsite=1" style="border:0" alt="" /></p></noscript>
 <!-- End Piwik Tag -->

</head>
<body>
    <div id="telo">
    <div id="main">

    <div id="hlavicka">
        <div id="logo"><?php gen_loga(); ?></div>
        <div><?php mt_menu(); ?></div>
        <div id="login"><?php prihlaseni(); ?></div>
    </div>

    <div id="cloud_menu"><?php cloud_menu(); ?></div>

    <div id="obsah">
        <h2 class="nadpisy">Fotky z alba: <?php echo $_GET['folder']?></h2>
        <div id="podobsah">

             <?php
                $vyber=mysql_query("select * from fotky where album='".$_GET['folder']."'");
                $album = mysql_fetch_array(mysql_query("select * from alba where album='".$_GET['folder']."'"));

                $uzivatel = mysql_fetch_array(mysql_query("select * from uzivatele where id='".$_SESSION['uzivatel']."'"));
                
                if (!$album['album']):
                    echo "<h3><font color='firebrick'>Zadané album neexistuje!</font></h3><br><br>
                            Zvolit album:<br>"; ?>

                    <ul style="list-style-image: URL('../images/frame.png')"><br>

            <?php
                    $dotaz=mysql_query("select * from alba order by album");
                     while($album=mysql_fetch_array($dotaz))
                         echo "<li style='margin-left: 130px'><a href='zobraz.php?folder=".$album['album']."' class='li2'>".$album['album']."</a></li>";
                     echo '</ul>';
                else:
                $i=0;
                while($foto[$i] = mysql_fetch_array($vyber)) $i++;
                $pocet=$i;
                $poslane=0;
                if($_GET['x']!="") $poslane=$_GET['x'];

                $na_strance=100;                /*pocet fotek na jedne strance */
                
                $max=$poslane+$na_strance;
                $radku = mysql_num_rows($vyber);
                ?>

                        <div style="width: 100%; text-align:center; "><center>
                <?php
                clooud($pocet, $max,$na_strance,$poslane,$radku);
                echo "</center><br></div>";
                
                if($max>$pocet) $max=$pocet;

                for($i=$poslane;$i<$max;$i++):

                $img=$_GET['folder']."/".strtok($foto[$i]['nazev'], '%');
                if($foto[$i]['nazev']!="") {
                   if   ($foto[$i]['id_uzivatele']==$_SESSION['uzivatel'] || $uzivatel['admin']==1 ){

                     echo " <div class='foto_smazat'>

                    <div id='foto_ram'><center><a href='../_dropbox/fullscale/".$img."' rel='slideshow'><img src='../_dropbox/minified/".$img."' border=0></a></center></div>

                    <div class='krizek'>
                        <a class='smazat' ><img id='img_delete' src='../images/33.png'>
                        <span style='display: none;'>".$img."</span></a></div>
                    </div>";}

                 else { echo" <div class='foto_smazat'>
                        <div id='foto_ram'><center><a href='../_dropbox/fullscale/".$img."' rel='slideshow'><img src='../_dropbox/minified/".$img."' border=0></a></center></div></div>";}
                }
            endfor;
                    
            endif;?><br>
                  
        </div>
  </div>
  </div>
  </div>

    <div id="paticka"><?php information(); ?></div>

</body>
</html>
Alphard
Profil
Sdílejí všechny stránky správné cookies?
speop
Profil *
Alphard:
No u ostatních stránek je vše v pořádku, navíc kostru používám stejnou, ale překvapivé je, že IE to neděla tutu chybu
Alphard
Profil
[#7] speop
Na to jsem se neptal. Snažit se vás navést na řešení by bylo asi na dlouho :-)

Myslím, že pomůže smazat to www z adresy. Celkově, je důvod pro absolutní adresy?
speop
Profil *
no to mám z toho důvodu, protože celé menu se vkládá jako funkce do stránek, a ty nemusí být ve stejné složce, no ale u těch stránek kde nic nepředávám getem to jede v pořádku z menu
speop
Profil *
no a ještě k těm cookies, když zadám do url natvrdo zobraz.php bez toho get, tak to vezme v pořádku
speop
Profil *
no problém je ten že stránka z neznámého důvodu používa jinačí session_id()
speop
Profil *
no je tu ještě jedna zajimavost... když příjdu na ty stránky tak semi vypíše nějaká id, která stejná jako v zobraz..ale když se vrátím zpět přes menu tak už je jinačí ale stejná na všech stránkách kromě zobraz... nevíte čím by to mohlo být?
Alphard
Profil
Odstranil jste z adresy to www?
speop
Profil *
Nakonec jsem přemohl svoji lenost a odstranil to tak už to jede... jen dotaz byla to výjimka nebo se nedá kombińovat absolutní adresace se session? JInač děkuji za radu a omlouvám se za svoji lenost

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: