Autor Zpráva
naromax
Profil
Zdravím

Na stránce mám k článkům komentáře.Vypisování i přidávání mi funguje bezproblémově, ale při vkládání komentáře mám problém s vložením datumu .Mám zde následující SQL dotaz, a chtěl bych vědět, kde je chyba.
      
  $time = Time(); 
  $vysledek = mysql_query("INSERT INTO comments values ('$Id','$Author',$time,'$Name','$Text')", $spojeni);


Díky za odpovědi...
GeneralDv
Profil
1. co to (ne)dělá? vypiš si mysql_error()
2. doporučuju uvádět názvy sloupců
3. jakej to je datovej typ toho sloupce s časem?
naromax
Profil
1.On je právě problém, že se to provede vše správně, ale místo datumu tam je jen 0000-00-00 00:00:00 .
........
3.Datovej typ sloupce s časem je Datetime
GeneralDv
Profil
Funkce time() vrací počet sekund od 1.1.1970 - timestamp, použij MySQL funkci NOW().
Nebo vyměň sloupec za INT a můžeš tam vkládat unixovej čas, ale rači bych udělal to předchozí.
naromax
Profil
Díky, bohužel teď nejsem na PC, kde to mám,ale napíšu později, kdyby byl ještě nějaký problém..

Díky
naromax
Profil
Už jsem to odzkoušel a funguje to tak, jak jsem chtěl!

Díky moc

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0