Autor Zpráva
Darker
Profil
Vytvořil jsem si skript, od kterécho jsem čekal, že mu pošlu soubory, a on je upraví a obratem pošle zpět.
Ale tohle nefunguje:
   
$content=file_get_contents($_FILES[soubor]["tmp_name"]) ;
$content=preg_replace("~\/\*.*?\*\/~","",$content);
file_put_contents($_FILES[soubor]["tmp_name"],$content);

Je jiné žešení než pomocí standartní funkce soubory přesunout a pak teprve upravovat?
Keeehi
Profil
Darker:
Mohlo by to fungovat, pokud si opravíš syntaktické chyby a pokud k tomu budou nastavena správná oprávnění.

Nějak nechápu čtvrtý řádek, přece jsi chtěl poslat soubor zpět, takto ho však ukládáš. Nebylo by lepší echo $content;?
Darker
Profil
Nefingovalo mi ani samotné file_get_contents($_FILES[soubor]["tmp_name"]).
Alphard
Profil
Darker:
Nefingovalo mi ani samotné file_get_contents($_FILES[soubor]["tmp_name"]).
Jak mělo fungovat? Tento příkaz načte soubor a zahodí obsah.
Darker
Profil
Promiň, spěchal jsem. Problém je v tom, že to hlásí neexistující složku var/něco, co si nepamatuju/jméno souboru.
Fakt je, že ta složka neexistuje. Ale do zipu ty soubory přidat jdou.
Nechápu.
A když už jsem u toho zipu - jak dostanu z objektu ZipArchive data aníž bych ho ukládal? Koncepce:
1. vytvořím zip archive
2. Prolezu forem uploadlé soubory a nahraju je do archivu.
3. Archiv pošlu uživateli.

Aktuální koncepce:
1. vytvořím zip archive
2. Prolezu forem uploadlé soubory a nahraju je do archivu.
3. Vutvořím náhodné jméno. Pod tím soubor uložím.
4. Načtu přes file_get_contents a smažu.
5. Archiv pošlu uživateli.
To je dost neefektivní.

EDIT:
Jsem blbec. Omylem jsem soubor načítal až za žádkem, kde temp mažu. To ale platí pouze pro [#3]. Příklad z [#1] byl před mazacím řádkem.

EDIT 2:
Keeehi:
Na začátku jsem děj popsal zjednodušeně. Souborů může být víc, ale protože jich sice lze víc poslat na server ale ne naopak, musím je po úpravě ještě dát do zip archivu.

Jaké jsou ty syntaktické chyby? Do souborů lze i ukládat, takže chyba musí být právě v syntaxi.
fuckin
Profil
file_put_contents($_FILES['soubor']["tmp_name"],$content);


To samé na prvním řádku, vypiš si errory nebo si to debugni přes var_dump
Darker
Profil
fuckin:
Občas tuhle chybu bezděky udělám,protože mi to server bere (zatím). Vím, kde to může způsobit problém, snažím se dávat pozor.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0