Autor Zpráva
virgo86
Profil
Chci jenom vědět jestli jsem spravně použil pomínku nebo jestli je nějaký šikovnější způsob zjištění zda uživatel klikl na zvětšení obrázku na stránce.

před začatkem zobrazení stránky mám podmínku:
<?php
if ($stroj!=NULL)
{ 
echo '<div id="velka_mapa"><a href="index.php?page=strojni_park&language='.$language.'&stroj="><img src="'.$stroj.'.png" border="0" title="zavřít" alt="zavřít"></a></div>';
}
?>
html
<tr><td>    
      <a href="index.php?page=strojni_park&stroj=v_soustruh1">                   
          <img src="soustruh1.png"></a></td><td><h2> Miyano C42</h2>                     
          <ul>            
            <li><strong>výrobce:</strong> Japonsko             
            </li>            
            <li><strong>max. pr. vřetene:</strong> 6000ot/min             
            </li>            
            <li><strong>max otáčky:</strong>              
            </li>            
            <li>            
            </li>                     
          </ul></td>             
      </tr>             

Ptám se v podmínce správně že když není v proměnné žadná hodnota tak nezobrazí velký obrazek.
Nebo je to špatné a může nastat nejaká nečekáná chyba? takto mi to běží. díky
Keeehi
Profil
virgo86:
1) nepoužívat $stroj, ale $_GET["stroj"] a vypnout register globals
2) použít buď funkce empty() nebo isset()
virgo86
Profil
Keeehi:
nepoužívat $stroj, ale $_GET["stroj"] a vypnout register globals
to přece stačí na začátku celeho scriptu zadat $stroj=$_GET["stroj"] nebo ne? register globals uč jsem na tvou radu vypnul.

použít buď funkce empty() nebo isset()
ok
Keeehi
Profil
virgo86:
$stroj=$_GET["stroj"]
Ano stačí. Když by jsi to tam ale nadal a vypnul register globals, přestalo by to fungovat.
virgo86
Profil
Keeehi:
ano to už jsem řešíl v minulem vláknu. díky

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: