Autor Zpráva
hanz001
Profil *
Zdravím, potreboval bych includnout html kod i s obrazky do dalsiho souboru.

zkousel jsem to pres readfile(); ale nezobrazi mi to ty obrazky.

Dejme tomu ze v tom "souboru" uz mam ruzne php kody a podminku pri jejimz splneni chci prave zobrazit urcitou stranku. Je jasne ze bych tam mohl pod tu podminku nakopirovat cely ten html kod, ale nechci to tak udelat protoze je toho strasne moc a navic by tam vznikl dost velky chaos.. Nechci ani zadne redirecty a podobne.. proste potrebuju includnout kod do stranky tak aby se tam nacitali i obrazky ,,,..

Snad to nejak jde ..

Diky!

Moderátor Chamurappi: Tvůj projev je špatně srozumitelný, piš prosím s diakritikou.
xmark
Profil
hanz001:
proste potrebuju includnout kod do stranky tak aby se tam nacitali i obrazky ,,,..
Snad to nejak jde ..

Takhle jednoduše nejde. Cesta k obrázkům může být zadána relativně nebo absolutně. Ty musíš u každého obrázku zjistit, který ten způsob je použit, relativní cesty pak převést na absolutní a zahrnout tam cestu k souboru, ze kterého tu informaci získáváš.
Chamurappi
Profil
Reaguji na xmarka:
Odkázaný návod zatajuje existenci relativní kořenové adresy, která se hodí v případě, kdy skript neví, v jaké úrovni zanoření běží.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: