Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Tomashekk Profil |
#1 · Zasláno: 21. 1. 2011, 14:12:35
Právě jsem si nainstaloval xampp, ale nefunguje mi web, stále mi nefunguje require_once().
píše mi to Warning: require_once(C:\xampp\htdocs\new_web) [function.require-once]: failed to open stream: Permission denied in C:\xampp\htdocs\new_web\index.php on line 44 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '' (include_path='.;C:\xampp\php\PEAR') in C:\xampp\htdocs\new_web\index.php on line 44 co s tím mám dělat? |
||
Davex Profil |
#2 · Zasláno: 22. 1. 2011, 13:24:07
Tomashekk:
Chyba bude pravděpodobně jinde, než v konfiguraci webového serveru. Asi špatně používáš require_once . Jak vypadá řádek 44?
|
||
Tomashekk Profil |
#3 · Zasláno: 22. 1. 2011, 14:12:49 · Upravil/a: Tomashekk
<body> <?php //zde je chyba.. to jsem už našel :) musí tam být jen <? echo $obsah; require_once($obsah); mysql_close(); ?> </body> </html> Ok, takže této hlášky jsem se zbavil, ovšem nefunguje mi require_once('inc/config.php'); v souboru config.php mám např. define("_TITLE","Nový webík"); //jméno webu define("_LANG","czech"); //defaultní jazyk Ovšem toto nefunguje :( prostě dám echo _LANG; a nic nevypíše |
||
Davex Profil |
#4 · Zasláno: 22. 1. 2011, 15:05:44
Ve skriptu config.php musí být také
<?php .
|
||
Tomashekk Profil |
#5 · Zasláno: 22. 1. 2011, 15:14:19 · Upravil/a: Tomashekk
Davex:
nefunguje... <? define("_TITLE","Nový webík"); //jméno webu define("_LANG","czech"); //defaultní jazyk define("ADMIN_STORY_EDIT","?page=admin/index&admin=edit_story&co=edit"); $lifetime = 60*60*24; session_set_cookie_params($lifetime); session_start(); ?> |
||
Prochy Profil |
#6 · Zasláno: 22. 1. 2011, 18:07:27 · Upravil/a: Prochy
Nevim jestli neplácám nesmysli, ale mě xampp nebere
<? <?php |
||
Tomashekk Profil |
#7 · Zasláno: 22. 1. 2011, 18:16:30 · Upravil/a: Tomashekk
Prochy:
právě když tam mám <?php tak to hlásí chyby :D edit: Měl jsi pravdu.. předtím to hlásilo ty chyby kvůli tomu, že <?php nebylo ve všech souborech... ok, jdu si povolit zkrácený tvar :) ... Díky Prochy |
||
pcmanik Profil |
#8 · Zasláno: 22. 1. 2011, 18:22:11
Zkrateny tvar nepovoluj, nedoporucuje sa to, a naviac ta snad nezabije napisanie 3 pismenok naviac. Teraz to mas jednoduchsie ako potom riesit pri ceste na hosting
|
||
Tomashekk Profil |
#9 · Zasláno: 22. 1. 2011, 18:23:06
pcmanik:
jo, to je pravda :) .. ale díky všem |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0