Autor Zpráva
W4RDON
Profil
dobry den mam script na vypis obrazku ze složky a jejich strankovaní, ale bohužel mi to stránkovaní nefunguje a vubec nevim v cem je chyba.(ty obrázky se mě ani nezobrazí,když tam mám to stránkovaní)
<?php

$obr = "pictures/";

$adresar = opendir($obr);



while ($subor = readdir($adresar))

$subory[] = $subor;

rsort($subory);



$kolik = 2; // počet obrázkov na jednej strane

if(!isset($od)) $od = 0;



$do=(($od+$kolik) >=count($soubory)) ? count($soubory): ($od+$kolik);
for($i = $od; $i < $do; $i++) {

echo "<img src=\"$obr$subory[$i]\" />\n";

}



if(count($subory) > $kolik) {

if($od > $kolik)

echo('<a href="?od=' . ($od - $kolik) . '">&lt;</a> ');

if($od + $kolik < count($subory))

echo('<a href="?od=' . ($od + $kolik) . '">&gt;</a> ');

echo "<br/>";

}

closedir($adresar);

?>
Davex
Profil
Nevidím nikde místo, kde by se četly hodnoty parametrů z pole $_GET.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: