| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| frauen Profil * |
#1 · Zasláno: 28. 1. 2011, 18:00:28
Zdravím,
mám vytvořeno dynamické přidávání kategorií a položek do formuláře pomocí JS a potřeboval bych pomocí PHP vypsat jejich hodnoty. Pro výpis kategorií jsem použil: for ($i = 0; $i < count($_POST['category']); $i++) {
echo '<p class="category">Kategorie: <input type="text" name="category[]" size="50" value="' . $_POST['category'][$i] . '"> <button type="button" onclick="$(this).closest(\'p\').remove();">Odebrat</button></p>';
}Nevím však, jak mám vypsat položky, aby mi sedělo to, že například pod danou kategorií byly 3 různé položky, pod jinou např. 5 apod. Děkuji. |
||
| Tori Profil |
#2 · Zasláno: 28. 1. 2011, 19:45:02
To je natolik spojené s předchozím dotazem, že jste skoro mohl pokračovat tam :)
Tlačítko na přidání položky by mělo v JavaScriptu dostat ID kategorie, ke které patří, a přidané inputy by se ukládaly do vnořeného pole každý ke své kategorii. Příklad pro kategorii s ID 3: <input type="text" name="item[3][]" size="80"> .... <textarea name="description[3][]"></textarea> A v PHP to zpracovat vnořeným cyklem: for ($i = 0; $i < count($_POST['category']); $i++) {
echo '<p class="category">Kategorie: <input type="text" name="category[$i]" size="50" value="' . $_POST['category'][$i] . '">
<button type="button" onclick="$(this).closest(\'p\').remove();">Odebrat</button></p>';
for ($j = 0; $j<count($_POST['item'][$i]); $j++) {
echo "<p>Položka:<br><input type='text' name='item[$i][]' size='80' value='".$_POST['item'][$i][$j]."'>
Cena: <input type='text' size='5'> <button type='button'>Odebrat</button><br>Popis:<br>
<textarea cols='50' rows='2' name='description[$i][]'>".$_POST['description'][$i][$j]."</textarea></p>";
}
} |
||
| frauen Profil * |
#3 · Zasláno: 28. 1. 2011, 20:19:07
Tori:
„Tlačítko na přidání položky by mělo v JavaScriptu dostat ID kategorie, ke které patří, a přidané inputy by se ukládaly do vnořeného pole každý ke své kategorii“ To mě napadlo, jen nevím, jak bych to měl v JS přidělat. Mohl bych tě poprosit o pomoc? |
||
|
Časová prodleva: 15 let
|
|||
0