Autor Zpráva
puzzle
Profil
Chci se zeptat, mám obrázek ten smažu pomocí unlink(), ale potřebuju ho smazat ještě ze souboru data.php kde je rozbrazen jako html kod <img src=""..>, a já nevím jak ohraničit pouze nějakou část kodu a tu potom následně smazat díky moc..
Alphard
Profil
<img> bude konstantní řetězec (regulárem by šlo řešit i unikátní alt/title). Se znalostí adresy a html kódu sestavte řetězec, který potom nahradíte za prázdný.

Obecně to ale není moc dobrý způsob. Jestli mají obrázky nějakou administraci, měl by se generovat i výpis.
puzzle
Profil
JJ díky, ale jak ještě udělat, by ten kod to smazal přesně v tom souboru ve kterém chcu, ty data jsou v souboru data.php, ale kod je v upload.php jde to nějak přemostit?
Alphard
Profil
file_get_contents(), file_put_contents()

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: