Autor Zpráva
jakubolt
Profil *
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se dá udělat odesílání obrázku a jeho nasledné uložení na server zároveň s odesláním polí které se následně zapisují do databáze, umím jedno a druhé potom, ale chtěl bych to propojit do jednoho formuláře. obrázek se uploaduje na server a jeho jmeno a cesta do databaze společně k informacím z ostatních formulářů stačí mi jen ten formulář a nebo aspon poradit jak na něj... už mě nic nenapadá... díky za odpověd
jakubolt
Profil *
P.S. nevěděl jsem jestli to napsat do javascriptu nebo sem protože to musí obsahovat oboje dle mého nazoru..
jenikkozak
Profil
jakubolt:
Javascript můžeš použít jako doplnění, nezbytný určitě není.
Do formuláře dáš více typů inputů, v PHP zpracuješ přijaté hodnoty. V čem konkrétně vidíš problém?

Formulář může vypadat třeba takto:
<form method='post' enctype='multipart/form-data'>
<label for='soubor'>Vyber obrázek:</label> <input type='file' name='soubor' id='soubor'><br>
<label for='nazev'>Název:</label> <input type='text' name='nazev' id='nazev'><br>
<input type='submit' name='poslat' value='Odeslat obrázek i název'></form>

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: