Autor Zpráva
vecerapl
Profil
Timto scriptem si vypisi jake soubory mam ve slozce. Jak ale muzu udelat i vypis, kdy byl soubor zmenen (uploadovan), abych mohl treba 2 dny stary soubor smazat?

Budu moc rád, pokud nabídne jak script na kontrolu toho času, tak i možnost smazání toho souboru.

#ulozime si nazev slozky
$folder_name = "images_cache";
                         
#otevreme slozku
$dir = dir($folder_name);
                         
#prochazime soubory jeden po druhem
while ($file = $dir->read()) {
    #vynechame nadrazeny adresar a aktualni adresar
    if ($file == "." || $file == "..") continue;
                         
    #vypiseme aktualni soubor
    echo $file."<br>";
}
NejakyTom
Profil
http://cz.php.net/manual/en/function.filemtime.php

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: