Autor Zpráva
Monii14
Profil *
Ahoj :) Potřebovala bych pomoct. Mám v proměnné jméno stránky na kterou se přesměrovává v hlavičce, ale vždy když se to přesměruje tak se tam vloží takový ten ,,čtvereček" jestli víte co mám na mysli.
<meta http-equiv="refresh" content="3;url=../<? echo $stranka; ?>.php">

Kdyby se to přesměrovalo javascriptem fungovalo by to? Nebo kde je problém? :/
Předem díky za odpovědi.
Petr__
Profil *
Musíte tam zadat celou výslednou URL, i s http:// a doménou na začátku:
<meta http-equiv="refresh" content="5;url=http://www.example.cz/stranka.php">
Segi_L
Profil
Jako že sa ti stránka síce otvorí, ale na začiatku stránky je nejaký ,,čtvereček" a potom normálne zobrazovaná stránka?
Monii14
Profil *
no po přesměrování vypadá ta adresa takto:
http://web.cz/upload/slozky/%EF%BB%BFsazxeen.php
místo takto:
http://web.cz/upload/slozky/sazxeen.php
tudíž se ta stránka nezobrazí :/
Segi_L
Profil
Ten inkludovaný subor máš v UTF-8 spolu s BOM signaturou.
http://diskuse.jakpsatweb.cz/?action=vthread&forum=9&topic=2111#bom
Monii14
Profil *
díky, ale jak se tedy toho mám zbavit?
nebo by se to dalo obejít aby se to přesměrovalo o stránku zpět, ale to nevím jak na to...
Segi_L
Profil
díky, ale jak se tedy toho mám zbavit?

No proste musiš ten subor - resp pravdepodobne všetky subory uložiť v takom programe, ktory BOM signaturu nevkláda. Napr. PSPad a v PSPadu Nastavení > Nastavení Programu > Program 2 zrušiť zaškrtnutie Ident. byty v kódování UTF-8

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: