Autor Zpráva
vecerapl
Profil
Zde na diskusi jsem našel zakázat cache v hlavičce přes pragma a cache control v header();

Bohužel ale nerozumím, jak bych tohle mohl udělat. Poradí zde někdo přesněji?
__construct
Profil
Pozri si Example #2 na php.net
vecerapl
Profil
<?
header ( "Cache-Control: no-cache, must-revalidate" ); // HTTP/1.1
header ( "Expires: Sat, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT" ); // Date in the past
?>


Chápu, tak že ten druhý řádek s časem je nastavení, do kdy tato cache má trvat pro danou stránku, kde tento header je?
Davex
Profil
vecerapl:
kde tento header je?
Funkce header() slouží k přidání položek do HTTP hlavičky.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0