Autor Zpráva
Slash
Profil *
Chcem sa spýtať čo pri použitý funkcie file_get_contents('www.stranka.sk') vidí admin navštívenej stránky.

Vidí normálnu návštevu stránky alebo je to brané nejak inak?
ShiraNai7
Profil
Normalni navsteva. Akorat PHP neposila zadne hlavicky typu User-Agent, Accept apod.
Darker
Profil
Pokud chceš pomocí file_get_contents simulovat návštěvy, pomni několik zásadních detailů:
1. Nespustí se žádné JS na stránce, nebudou se načítat žádné elementy
2. Nepošlou se hlavičky, které identifikují PC, jak pravil ShiraNai7
3. Zbytečně web stahuješ, lépe bys vyšel použitím get_headers()
jenikkozak
Profil
Darker:
Já bych spíš výše uvedený dotaz položil, kdybych chtěl někomu „vykrádat“ web a chtěl vědět, zda na to majitel přijde...
Slash
Profil *
Skušam si vytvoriť jednotuchého indexovacieho robota pomocou ktorého prejdem celú stránku cez všetky odkazy ... kvazy vytvorenie sitemapy ale bez pristupu k db stranky. Islo mi len o to či taketo prechadzanie nebude skreslovat statistiky stranky, no z predchodzich odpovedi som pochopil ze js sa nespusti takze google analytics tuto navstevu nebude zohladnovat.
ShiraNai7
Profil
Slash:
odpovedi som pochopil ze js sa nespusti takze google analytics tuto navstevu nebude zohladnovat.

Ano to je pravda.. kod se totiz jen stahuje, ale nevyhodnocuje (mysleno nacitani obrazku, vyhodnocovani js.. atd).
Darker
Profil
jenikkozak:
[#5] Slashtakze google analytics tuto navstevu nebude zohladnovat.
A já zas myslel, že chce naběhnout staty robotem. Proto jsem dal první dvě připomínky.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0