Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Mira Profil * |
Ahoj vyřešil jsem subdomény, ty mě fungují tak jak by asi měly. Problém nastává když chci nastavit stejné session na jiných doménách. Dejme tomu že mám 3 domény a potřeboval bych vědět jak by měli správně vypadat. Teď tady nahodím kod jak si myslím že by to mělo fungovat.
doména "jedna.cz" session_set_cookie_params(3600,'/','dva.cz'); session_set_cookie_params(3600,'/','tri.cz'); session_start(); echo session_id(); doména "dva.cz" session_set_cookie_params(3600,'/','jedna.cz'); session_set_cookie_params(3600,'/','tri.cz'); session_start(); echo session_id(); doména "tri.cz" session_set_cookie_params(3600,'/','jedna.cz'); session_set_cookie_params(3600,'/','dva.cz'); session_start(); echo session_id(); Ale nechápu jak přesně se tam předává to session a jestli se vubec předá session .. díky za odpověd |
||
ShiraNai7 Profil |
#2 · Zasláno: 23. 2. 2011, 15:04:04
Lze nastavit cookie s ID session i pro jiné domény, ale to může být často blokováno - přece jen to není běžný postup.
|
||
Radek9 Profil |
#3 · Zasláno: 23. 2. 2011, 15:15:20
ShiraNai7:
A k čemu by mu to pomohlo? Ta session by byla jen na prvním serveru, ostatní by se k ní nedostaly. |
||
Darker Profil |
#4 · Zasláno: 23. 2. 2011, 15:27:04
ShiraNai7:
Radek má pravdu, a myslím že prohlížeč tě k cizím cookies nepustí. Session bude asi potřeba ukládat do souboru. Např XML. |
||
Davex Profil |
#5 · Zasláno: 23. 2. 2011, 18:19:44
Mira:
„Ahoj vyřešil jsem subdomény“ Pokud jsi vyřešil předávání sessions mezi subdoménami, tak by bylo dobré doplnit řešení do přihlášen na vice doménách. Může to pomoci někomu dalšímu se stejným problémem. |
||
Mira Profil * |
#6 · Zasláno: 23. 2. 2011, 20:46:05
Davex:
Doplněno. Pokud není řešení k těmto doménám, jak se třeba řeší přihlašování na více doménách. Je tu někdo kdo už to testoval ? |
||
Davex Profil |
#7 · Zasláno: 25. 2. 2011, 20:21:17
Mira:
„jak se třeba řeší přihlašování na více doménách“ Přihlášení musíš na ostatní domény přenést nějak jinak. Třeba tak, že mezi nimi postupně přesměruješ a podle tokenu nastavíš správnou sušenku. |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0