Autor Zpráva
Mira
Profil *
Ahoj vyřešil jsem subdomény, ty mě fungují tak jak by asi měly. Problém nastává když chci nastavit stejné session na jiných doménách. Dejme tomu že mám 3 domény a potřeboval bych vědět jak by měli správně vypadat. Teď tady nahodím kod jak si myslím že by to mělo fungovat.

doména "jedna.cz"
session_set_cookie_params(3600,'/','dva.cz');
session_set_cookie_params(3600,'/','tri.cz');
session_start();
echo session_id();


doména "dva.cz"
session_set_cookie_params(3600,'/','jedna.cz');
session_set_cookie_params(3600,'/','tri.cz');
session_start();
echo session_id();



doména "tri.cz"
session_set_cookie_params(3600,'/','jedna.cz');
session_set_cookie_params(3600,'/','dva.cz');
session_start();
echo session_id();


Ale nechápu jak přesně se tam předává to session a jestli se vubec předá session .. díky za odpověd
ShiraNai7
Profil
Lze nastavit cookie s ID session i pro jiné domény, ale to může být často blokováno - přece jen to není běžný postup.
Radek9
Profil
ShiraNai7:
A k čemu by mu to pomohlo? Ta session by byla jen na prvním serveru, ostatní by se k ní nedostaly.
Darker
Profil
ShiraNai7:
Radek má pravdu, a myslím že prohlížeč tě k cizím cookies nepustí. Session bude asi potřeba ukládat do souboru. Např XML.
Davex
Profil
Mira:
Ahoj vyřešil jsem subdomény
Pokud jsi vyřešil předávání sessions mezi subdoménami, tak by bylo dobré doplnit řešení do přihlášen na vice doménách. Může to pomoci někomu dalšímu se stejným problémem.
Mira
Profil *
Davex:
Doplněno.

Pokud není řešení k těmto doménám, jak se třeba řeší přihlašování na více doménách. Je tu někdo kdo už to testoval ?
Davex
Profil
Mira:
jak se třeba řeší přihlašování na více doménách
Přihlášení musíš na ostatní domény přenést nějak jinak. Třeba tak, že mezi nimi postupně přesměruješ a podle tokenu nastavíš správnou sušenku.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: