Autor Zpráva
Pavel Vodnář
Profil *
Ahojky, potřeboval by jsem poradit proč mi tento kód nemaže inzeraty pod příslušným id? díky


$pripoj=MySQL_Connect($localhost, $user, $pass) or Die(MySQL_Error());
MySQL_Select_Db("databaze") or Die(MySQL_Error());

$smazat = mysql_query("DELETE FROM inzeraty WHERE id_inzeratu = ".$_GET['id']."");
Spectator
Profil
1) Zkus si provést dotaz přímo (např phpmyadmin nebo pres nejaky program), zda v něm nemáš chybu.
2) Zkontroluj, co ti vraci $_GET
Joker
Profil
Pavel Vodnář:
Mimo téma, schválně co se stane, když do pole "id" vyplním 1 OR 1=1 --
Taps
Profil
Pavel Vodnář:
$pripoj=MySQL_Connect($localhost, $user, $pass) or Die(MySQL_Error());
MySQL_Select_Db("databaze") or Die(MySQL_Error());

$idecko=intval($_GET['id']);
$smazat = mysql_query("DELETE FROM inzeraty WHERE id_inzeratu =".$idecko);
Pavel Vodnář
Profil *
$_GET
mi nic nevrací, když dám vypsat
$idecko
tak mi to vypíše 0, je možné že to id to čte jen ze stránky smazat-inzerat.php a nikoliv ze stránky např: smazat-inzerat.php?id_inzeratu=319 ?
Taps
Profil
Pavel Vodnář:
tak si ten zápis musíš upravit
$idecko=intval($_GET['id_inzeratu']);

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: