Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Zdravím, když vytvořím adresář tak ma nějaký čas a datum. Když v něj vytvořím soubor tak se datum a čas adresáře změní. Jak můžu načíst v PHP skutečný datum a čas vytvořeného adresáře? Děkuji za každou pomoc či radu. Moc to spěchá..

Děkuji
Radek9
Profil
Anonymní:
Dá se to zjistit funkcí stat(), ale nevím, jak moc je to spolehlivé:
$stat = stat("složka/");
echo date("r", $stat["ctime"]);
Anonymní
Profil *
Radek9:
Vůbec, ukazujete datum a čas kdy se adresář naposled změnil, Jíný nápad? Díky
Radek9
Profil
Anonymní:
Hmm, na Windowsech mi to šlo. Ale jinak mě nic nenapadá, jedině použít čas vytvoření prvního souboru.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: