Autor Zpráva
Karel Zelenomocník
Profil *
Dobrý den,

chtěl bych se zeptat, proč, když dám
<?php include("cokoliv");
se mi na tom místě objeví tečka. Nevím vůbec proč, ani na jedné stránce (ta z které a kterou includuji) není žádný výstup.

Ta tečka není vidět, ale ve zdrojáku (ctrl+u v chrome) je. Když pak vyechuji file_get_contents té stránky na které includuji, je tam tečka (ve zdrojáku)..


Nevíte někdo, co s tím, resp. nestalo se to už někomu?

Díky za všechny rady :-)
margin
Profil *
S pravděpodobností hraničící s jistotou je to BOM.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0