Autor Zpráva
alan
Profil *
ahoj,no...dělám ted theme na wordpress,a zasekl jsem se u jednoho bodu..automatická změna headeru..
tak jsem si řekl najdu nějakej script a bude to..
tak ok mám script..funguje vše jak má,jenže já to mám takto
Logo1(obrázek) a okus dál Logo2(obrázek)
v jednom zarovnání...
a když tam nemám ten script tak to je ok,vedle sebe pěkně uhledné,
jenže když tam dám ten script tak to logo2 je nad logo1...prostě rozházený..


				<div id="header" class="span-24" top right">
<script type="text/javascript">
            var obrazky = new Array(
 "http://.cz/movie/wp-content/themes/tema/images/header_background.jpg",
 "http://.cz/movie/wp-content/themes/tema/images/header_background2.jpg"
                                   );
            document.write("
                           <a href='http://www.recenzuj.tode.cz/'>
                             <img src='"+obrazky[Math.round(Math.random()*(obrazky.length-1))]+"'>
                           </a>
                          ");
</script>
						<?php
						$get_logo_image = get_theme_option('logo');
						if($get_logo_image != '') {
							?>
							<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><img src="<?php echo $get_logo_image; ?>" alt="<?php bloginfo('name'); ?>" title="<?php bloginfo('name'); ?>" class="logoimg" /></a>
							<?php
						} else {
							?>
							<h1><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><?php bloginfo('name'); ?></a></h1>
							<h2><?php bloginfo('description'); ?></h2>
							<?php
						}
						?>


				</div>


takhle vypadá ten kod...
bez toho scriptu to mám už v divu to logo2.. bez toho scriptu to vypadá takto...
<div id="header" class="span-24" <?php
                    $header_background = get_theme_option('header_background');
                    if($header_background !='') {
                        ?> style="background: url(<?php echo $header_background; ?>) top right no-repeat;" <?php
                    }
                ?>>
						<?php
						$get_logo_image = get_theme_option('logo');
						if($get_logo_image != '') {
							?>
							<a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><img src="<?php echo $get_logo_image; ?>" alt="<?php bloginfo('name'); ?>" title="<?php bloginfo('name'); ?>" class="logoimg" /></a>
							<?php
						} else {
							?>
							<h1><a href="<?php bloginfo('url'); ?>"><?php bloginfo('name'); ?></a></h1>
							<h2><?php bloginfo('description'); ?></h2>
							<?php
						}
						?>
				</div>

jenže jak dát script do divu?..leda přes proměnou jenže jak dát script do proměný?..:D

doufám že to zvás někdo pochopí o co žádám...předem díky za vaše odpovědi:)
panther
Profil
alan:
dodej odkaz na stránku, která je správně a na druhou která je, jak píšeš, rozházená.
alan
Profil *
no,bez scriptu:
http://recenzuj.tode.cz/bez.jpg
se scriptem:
http://recenzuj.tode.cz/s.jpg

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: