Autor Zpráva
509
Profil
mam taky problem..

Za jedno nie som programator a ani nim byt nechcem, chcem len vyriesit tento problem, mnohym som uz musel ustupit, no ale tento ma irituje a neviem si s tym rady i napriek tomu, ze som cely vikend travil na roznych forach, hladanim v manualoch a navodoch.. Ja skratka tomu vasmu jazyku nerozumiem..

Umiestnil som na svoj web jednoduchy formular na odosielanie sprav na mail.. vsetko mi nejako funguje az na jednu malickost.. Po odoslani formularu sa zobrazi okno so spravou o odoslani a nasledne sa stranka presmeruje na preddefinovanu url... A tu vyvstava moj problem. Existuje moznost, ako tento krok nahradit tak aby nebolo treba url definovat a skratka by sa vykonal len krok spat na url s formularom?

Priklad: Adresar so subormi viacerych stranok, ktore maju kazda svoj formular a pouzivam jeden php pre odoslanie... zadefinovanim url v php, vsetky presmeruje na zadefinovanu url, ale ja potrebujem aby sa vratil na povodnu...

Dakujem za kazdu radu...



Tu je php:

<?php
$odosielatel = $_POST['meno'].' '.$_POST['priezvisko']; // odosielatel,ktory nam formular poslal
$email = $_POST['email']; // email odosielatela
$predmet = $_POST['predmet'];
$text = $_POST['text'];
$prijemca = "peto@509.sk"; // kam ju php skript preposle

if ($odosielatel && $email && $predmet && $text)
{
$hlavicka = "From: " . $odosielatel . " <" . $email . ">\r\n"
. "Content-Type: text/plain; charset=windows-1250; format=flowed\n"
. "MIME-Version: 1.0\n"
. "Content-Transfer-Encoding: 8bit\n"
. "Return-Path: <" . $email . "> \n"
. "X-Mailer: PHP\n";
ini_set("SMTP","mail.509.sk" ); // alebo si to treba nastavit v subore php.ini, namiesto localhostu
//ini_set("sendmail_from", "$email");+

mail("$prijemca", "$predmet","$text", "$hlavicka");
echo "<h3>Ďakujeme. Vaša správa bola úspešne odoslaná. V krátkom čase Vás budeme kontaktovať.</h3><br />
<p>Táto stránka bude automaticky presmerována do 5 sekúnd.<br>
Pokiaľ sa tak nestane, pokračujte prosím <a href='http://www.509.sk/art_web/kontakt.html'>tu</a><br><br></p>";
echo "<script type=\"text/javascript\">
setTimeout(\"self.location.replace('http://www.509.sk/art_web/kontakt.html')\", 5*1000)
</script>";
}
elseif (($odosielatel && $email && $predmet && $text) == false)
{
echo "Váš email nebol odoslaný. Nezadali ste všetky povinné údaje.";
}
?>

Moderátor panther: Vkládej prosím kódy mezi značky [pre] a [/pre] (stačí kliknout na ).
Tori
Profil
Můžete do každého formuláře přidat skryté pole s adresou, na niž se má po odeslání e-mailu přesměrovat. A před vypsáním té adresy na stránku ji ošetřit funkcí htmlspecialchars.
pcmanik
Profil
Cele to obal do podmienky
if (isset(POST["send"])){tvoj kod}


A tlacidlu submit daj name="send".

Dalej z toho tvojho kodu zmaz

echo "<script type=\"text/javascript\">
setTimeout(\"self.location.replace('http://www.509.sk/art_web/kontakt.html')\", 5*1000)
</script>";
509
Profil
Dakujem..;°)

Idem si skusit niekde nastudovat, co ste mi to vlastne napisali...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: