Autor Zpráva
Dendy
Profil *
Ahoj,

našel jsem návod na úpravu error logů, kde se mimo jiné píše, že když do souboru .user.ini dám

log_errors = 1
error_reporting = E_ALL & ~E_DEPRECATED
error_log = /hosting/www/example.com/www/error.log


ale nefunguje to, zkoušel jsem restartovat i apache2 ale to si nemyslím, že na to má vliv. Nevite někdo proč se nic nezapíše do toho souboru?
pcmanik
Profil
Skus to vlozit do suboru .htacess
Radek9
Profil
Dendy:
To se musí dávat do php.ini.

pcmanik:
He?
Dendy
Profil *
Ale tady píše, že do .user.ini

www.onehelp.cz/onebit/kb/error_reporting#errorlog
Dendy
Profil *
pcmanik:
Skus to vlozit do suboru .htacess

No tam určitě ne! ;)
Dendy
Profil *
Radek9:
To se musí dávat do php.ini.

Tak ani v php.ini to nefinguje
Radek9
Profil
Dendy:
A zadáváš vlastní cestu, nebo tam necháváš to /hosting/www/example.com/www/error.log?
Dendy
Profil *
Radek9:
A zadáváš vlastní cestu, nebo tam necháváš to /hosting/www/example.com/www/error.log?
toto tam presne nechavam..
Radek9
Profil
Dendy:
To je špatně, musíš vložit vlastní cestu. Pokud ti to běží na Windowsech, tak to bude nějak takto: C:\cesta_k_adresáří_serveru\error.log (Já bych to měl například C:\wamp\error.log)
Davex
Profil
Dendy:
Ale tady píše, že do .user.ini
Funguje to od FastCGI PHP verze 5.3. Nemáš na localhostu starší verzi PHP? Běží ti PHP jako FastCGI nebo PHP-FPM?

„Skus to vlozit do suboru .htacess“
>
No tam určitě ne! ;)
Proč ne? Pokud máš povolený soubor .htaccess, tak to jde pomocí konfiguračních voleb php_value nebo php_flag. Jen se tam nepoužívá rovnítko a E_ALL & ~E_DEPRECATED se musí zadat přepočítané na číslo.

Tak ani v php.ini to nefinguje
Upravuješ správný soubor php.ini, který vypíše phpinfo()? Po každé změně musíš Apache restartovat.
Dendy
Profil *
Radek9:
To je špatně, musíš vložit vlastní cestu. Pokud ti to běží na Windowsech, tak to bude nějak takto: C:\cesta_k_adresáří_serveru\error.log (Já bych to měl například C:\wamp\error.log)

Ale ja to nemam na Windowsech :) ale na serveru
Dendy
Profil *
Davex:
Funguje to od FastCGI PHP verze 5.3. Nemáš na localhostu starší verzi PHP? Běží ti PHP jako FastCGI nebo PHP-FPM?
tak to netusim jak to bezi, jak to zjistim?


Proč ne? Pokud máš povolený soubor .htaccess, tak to jde pomocí konfiguračních voleb php_value nebo php_flag. Jen se tam nepoužívá rovnítko a E_ALL & ~E_DEPRECATED se musí zadat přepočítané na číslo.

Proto že to nechci zobrazit ale vypsat do vlastniho souboru

Upravuješ správný soubor php.ini, který vypíše phpinfo()? Po každé změně musíš Apache restartovat.
php.ini neupravuju, porad se bavime o souboru který mam na ftp (www)
Davex
Profil
Dendy:
tak to netusim jak to bezi, jak to zjistim?
phpinfo();

Pokud je web na OneBitu, tak zapátrej v administraci hostingu, zda není potřeba něco zapnout a pokud stále něco nefunguje podle jejich návodů, tak by možná bylo lepší požádat o radu podporu. Nastavení se liší hosting od hostingu a univerzální rada asi neexistuje.
Dendy
Profil *
Davex:
Pokud je web na OneBitu, tak zapátrej v administraci hostingu, zda není potřeba něco zapnout a pokud stále něco nefunguje podle jejich návodů, tak by možná bylo lepší požádat o radu podporu. Nastavení se liší hosting od hostingu a univerzální rada asi neexistuje.

Server je vlastni, tak že si tam mužu dělat co chci..
Davex
Profil
Dendy:
Server je vlastni, tak že si tam mužu dělat co chci..
Máš vlastní server a ani nevíš, jaká je tam verze PHP? Podivné.

Pokud to nefunguje ani v php.ini, tak asi nemá uživatel, pod kterým běží Apache, nastavené právo zápisu do požadovaného adresáře.
Radek9
Profil
Dendy:
Ale ja to nemam na Windowsech :) ale na serveru
Takže na linuxu (ale pozor, že server neznamená linux, server může používat jako OS klidně i windows)? Tak tu cestu prostě změn na svoji, nemůžeš tam nechat tu z návodu.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: