Autor Zpráva
edyg
Profil *
Ahoj.prosím Vás jaká je chyba v tomhle kódu.Asi jsem správne nepochopil to odeslání COOKIE s hlavičkami.Vždyt se posíla COOKIE jako prve před HTML tak proč my píše že hlavička už bola poslana...dekuji a prosím i o vysvetlení...

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<?php
setcookie('test','zdarne',time()+24*60*60);
?>
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Dokument bez názvu</title>
</head>

<body>
<?php
$r=$_COOKIE['tets'];
echo "V cookies je $r";
?>
</body>
</html>
Johnik
Profil
Musíte ten php kód kde nastavujete cookie dýt úplně před jakýkoliv výpis, tj. i před <!doctype>.
edyg
Profil *
Johnik:
Skusil jsem i to ale beze zmeni
edyg
Profil *
Johnik:
Pořád to samé

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\ComplexWebServer\http_docs\skouska cookie.php:1) in C:\ComplexWebServer\http_docs\skouska cookie.php on line 2

Notice: Undefined index: test in C:\ComplexWebServer\http_docs\skouska cookie.php on line 14
V cookies je 
PecanCZ
Profil
ukládáš COOKIE 'test' a pak voláš 'tets'
edyg
Profil *
PecanCZ:
To je jen překlep vím o tom ale v tom chyba není.
panther
Profil
edyg:
chybovou hlášku (to varování) si přelož nebo vygoogli, kdy a jak vzniká, když nevěříš Johnikovi, který ti poradil správně. Neříkej, že tam žádný výstup nikde není - je, proto to Varování.
edyg
Profil *
panther:
Skoušel jsem to zmenit a dát to na prvé místo ale ta hlaška je tam pořád...i před DOCTYPE.
jak to teda má být napsano?
tohle delá tu samou hlášku:

<?php
setcookie('test','zdarne',time()+24*60*60);
?>
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Dokument bez názvu</title>
</head>

<body>
<?php
$r=$_COOKIE['test'];
echo "V cookies je $r";
?>
</body>
</html>]

a to jsem už to DOCTYPE i smazal.
panther
Profil
edyg:
pravděpodobně BOM. Doctype tam patří (pokud chceš vykreslovat ve standardním vykreslovacím režimu), ale až za tímto PHP kódem
edyg
Profil *
panther:
skusil jsem to i s DOCTYPE i bez a pořád je to to samé...nevím si rady
panther
Profil
edyg:
pravděpodobně BOM.

Co, kde, kdy, jak a proč to je, si najdi. Klíč znáš.
edyg
Profil *
panther:
Jo super dik za pomoc ješte tak vědet co je BOM,ale neunuvej se možná nekdo bude vic vstřícnej.EdyG
asi kdyby jsem to vědel tak asi tady nepíšu.Všude je napsano použití odeslat před hlavičkami a jiným prvním výstupem.
Louka
Profil
edyg:
http://cs.wikipedia.org/wiki/UTF-8#BOM ... kliknout zvládneš sám?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: