Autor Zpráva
kukusak
Profil *
Ahoj,
určitě je to jednoduché, akorát já to nemůžu nikde najít!

mám v dtb tabulku kde jsou sloupce id(autoinc), id2(int), nazev(varchar). id2 je osmimístnej číselnej kód (unikátní). Potřeboval bych script, kterej vypíše obsah tabulky a každej řádek bude odkazem na stažení mp3 souboru. To id2 je totiž zároveň i název souboru na serveru... Děkuji za pomoc! :-)
jenikkozak
Profil
Je-li id2 unikátní, tak sloupec id vůbec nepotřebuješ.
Jak dostat data z databáze ti může poradit třeba seriál na linuxsoftu.
$vysledek=mysql_query("select * FROM tabulka");
while ($zaznam=MySQL_Fetch_Array($vysledek)){
        echo "<a href='".$zaznam["id"].".mp3'>".$zaznam["nazev"]."</a><br>\n";
}

<ot>Víš, že k těm mptrojkám, co dáváš ke stažení, musíš mít autorská práva:</ot>
kukusak
Profil *
jenikkozak:
// Víš, že k těm mptrojkám, co dáváš ke stažení, musíš mít autorská práva: //
Ano, mám je :-) Teda jestli ještě v dnešní době platí, to, že když si nahraju vlastní písničku, mám k ní práva :-D
Ale jinak ti děkuji za vysoce funkční skript, já jsem to měl nakonec taky tak, akorát ty uvozovky jsem nemohl trefit. Děkuji mnohokrát :-)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: