Autor Zpráva
Sylar
Profil
Zdravím,
na základě registrace vytvářím scriptem automaticky subdomény a potřebuji do nich překopírovat obsah složky, kde jsou data pro tu danou subdoménu. lze nějak přes php kopírovat kompletní obsah složky ? nebo budu muset do té složky vlézt a zkopírovat soubor po souboru, složku po složce ? ...
Jan Tvrdík
Profil
Sylar:
Musíš kopírovat soubor po souboru, složku po složce. Buď si na to napiš funkci, nebo použij něco hotového - třeba http://aidanlister.com/2004/04/recursively-copying-directories-in-php/.
Sylar
Profil
Jan Tvrdík:
skvělé, díky, ta fce funguje perfektně

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: