Autor Zpráva
Ben
Profil *
Ahoj,
budu poprvé pracovat s FireBirdem přes ODBC a nikde nemůžu najít konkrétní návody. Na co si přesně dávat pozor. Je něco, čeho bych se měl vyvarovat?
několik konkrétních otázek:
1. Budou tyto cykly fungovat stejne jako u přímého připojení do MySQL?
 <?php
  while ($data[] = odbc_fetch_array($result));
 ?> 


2. Je potřeba na konci každého scriptu spustit toto?
<?php
 // uvolnění paměti
  odbc_free_result($result);

  // uzavřít spojení
  odbc_close($conn);
?>


Jsou nějaké výraznější rozdíly mezi ODBC připojení k FireBirdu a přímému MySQL?
AM_
Profil
paměť PHP uvolňuje automaticky (a spojení se uzavírají taky), takže zřejmě ne. ODBC drivery by se měly chovat podobně jako vestavěné MySQL, takže dokud nenarazíš na problém, nehledal bych ho.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0