Autor Zpráva
Petr G
Profil *
Zdravim,
dokoncuji stranky a kdyz jsem je hodil uz funkcni na server nedostanu se ani pres prihlaseni. Puvodne jsem nepouzival presmerovani, ale kvuli lepsimu ukladani formularu a ochrana kvuli F5 (refresh) jsem formulare upravil a po zpracovani dat, ulozeni atd presmeruji vetsinou na tu samou stranku s vypsanim zpravy ze se vse zdarilo.

Ovsem pri nahrani stranek na server se mi $_SESSION po jakemkoli presmerovani mazou.

Na serveru (po prihlaseni) je adresar 'www', v kterem je nahran web. Adresa webu je ale bez www (http://stranka.net). Pri zadani http://www.stranka.net, nasleduje chyba 404.

Zkousel jsem neco hledat ale moc mi to nepomohlo kde by mohl byt problem. Asi to bude s presmerovanim stranky na subdomenu ci co. V tomto se moc nevyznam. Nicmene na localhostu ci jinem serveru to funguje.

Na strankach mam hooodne formularu a nechtel bych to nejak drasticky prekopavat.

Petr G.
panther
Profil
Petr G:
Pri zadani http://www.stranka.net, nasleduje chyba 404.
http://www.jakpsatweb.cz/server/mod-rewrite.html#rewritecond

Ovsem pri nahrani stranek na server se mi $_SESSION po jakemkoli presmerovani mazou.
tohle se mi nezdá. Máš na všech dotčených stránkách session_start()? Co nějaká chyba? Není před session_start() nějaký výstup? Možností může být více, můžeme jen hádat.
Petr G
Profil *
panther:
nn urcite, nejsou to me prvni stranky.
Ovsem nasel jsem uz reseni. Tedy spise neco jak to obejit.
Pokud nevytvorim Session ($_SESSION['aa'] = ""), nebo ji nezaregistruji (session_register("aa")) drive nez COKOLI poslu na vystup.
Pri dalsim presmerovani se tato session automaticky ztrati. Tedy:
vsechny session ktere jsou pred jakymkoli vystupem jsou ok, vsechny co jsou vytvoreny pote se mazou.

Muze mi to nekdo vysvetlit ?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: