Autor Zpráva
DJ
Profil *
Ahoj,
narazila jsem na další problém při tvorbě administračního systému. Mám stránku foto.php, zde pomocí wysiwyg editoru upravuji různé složky fotogalerie (URL je pak ve tvaru foto.php?folder=Nazev-slozky). Při zpracování formuláře pak selhává podmínka if hned na začátku kódu - vyhodnotí ji jako false. Prosím o radu, co s tím, řeším to už druhý den. Předem díky za odpovědi.
Tady je kód:
      
      <?php
        if (isset($POST_["text"]))
        {
          $text = $_POST["text"];
          
          //úpravy textu vygenerované formulářem
          $textWeb = str_replace("<br />","<br />\n", $text);
          $textWeb = str_replace("</p>","</p>\n", $textWeb);
          $textWeb = str_replace("</h1>","</h1>\n", $textWeb);
          $textWeb = str_replace("</h2>","</h2>\n", $textWeb);
          $textWeb = str_replace("</h3>","</h3>\n", $textWeb);
          $textWeb = str_replace("</h4>","</h4>\n", $textWeb);
          $textWeb = str_replace("</h5>","</h5>\n", $textWeb);
          $textWeb = str_replace("</h6>","</h6>\n", $textWeb);
          $textWeb = str_replace("</li>","</li>\n", $textWeb);
          $textWeb = str_replace("<ul>","<ul>\n", $textWeb);
          $textWeb = str_replace("</ul>","</ul>\n", $textWeb);
          $textWeb = str_replace("<ol>","<ol>\n", $textWeb);
          $textWeb = str_replace("</ol>","</ol>\n", $textWeb);
          
          //ukládání informací do databáze
          $link = mysql_connect ("localhost","web52u1","****") or die (mysql_error());
          mysql_query("set names cp1250");
          $db = mysql_select_db("web52db1", $link) or die (mysql_error());
          $query = "UPDATE Folders SET text='$text', textWeb='$textWeb' WHERE nameWeb = '$folder'";
          mysql_query($query,$link) or die (mysql_error());
          mysql_close();
        }
      ?>
      
      //formulář
      <form method="post" action="foto.php?folder=<?php echo $folder; ?>">
        <input type="hidden" value="<?php echo $folder; ?>" name="folder" />
        <textarea id="test" name="text" style="width:700px" cols="65" rows="22">
        <?php
        
        //vypsání původního textu k editaci
          $link = mysql_connect ("localhost","web52u1","*****") or die (mysql_error());
          mysql_query("set names cp1250");
          $db = mysql_select_db("web52db1", $link) or die (mysql_error());
          $query = "SELECT * FROM Folders WHERE nameWeb='$folder'";
          $result = mysql_query($query,$link) or die (mysql_error());
          while ($row = mysql_fetch_array($result))
          {
            echo $row["text"];
          }
          mysql_free_result($result);
          mysql_close();
        ?>
        </textarea>
        <input type="submit" class="button" value="Uložit" />
      </form>
      
Jan Tvrdík
Profil
Nahraď if (isset($POST_["text"])) za if (isset($_POST["text"])).
DJ
Profil *
Jan Tvrdík:
Díky, ty překlepy jsou nejhorší - sama bych to asi nenašla ani za rok :)
Lamicz
Profil
DJ:
str_replace ma jako mozny parametr pole, tim upravy textu napises mnohem kratsim a prehlednejsim zpusobem ;)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: